Galerija Kendall Jenner Kendall Kendall Jenner +4 Kendall Jenner - 1

Kendall Jenner je nedavno prekinula s dečkom, što je bilo prvo iznenađenje, a sada slijed i drugo. Objavila je golu fotku na Instagramu i njeni su pratitelji izvan sebe. Izgleda da se sviđa i Instagramu pošto ju još uvijek nisu obrisali, iako su ovakvi sadržaji zabranjeni.

Kendall je spremna za ljeto i sve što ono donosi. Upravo je izašla iz duge veze s Devinom i već je objavila fotku koja malo toga ostavlja skrivenog.

Kendall Jenner i Devin Booker Kendall Jenner prekinula s dečkom – jedna im je stvar presudila

Ne znamo kada je postalo dozvoljeno na Instagramu objavljivati gole fotke, ali izgleda da se za slavne osobe malo zaobilaze pravila. Kendall Jenner je jučer objavila fotku koja je uhvatila pažnju – jer na njoj nema niti jedan komadić odjeće na sebi. Osim šilterice, jer ipak se treba zaštiti od sunca.

 

 

Fotka je brzo postala itekako viralna, jasno i zašto. Ovo nije sadržaj kakav Kendall inače objavljuje i svi su ostali pomalo iznenađeni. Mnogi u komentarima spominju da je ovo jasna poruka da je solo. Kako bilo, Kendall izgleda odlično, a pojavile su se i usporedbe s tim da izgleda kao Barbie lutka.

Nida Mars i Devito Malo je preradila Devitov hit i snimila svoju verziju pjesme 'Omadjijala'

Kendall Jenner fotografija instagram gola fotka

Još vijesti