Slika nije pronađena

NBC daje sve od sebe kako bi što bolje obilježio 25. obljetnicu premijere Prijatelja. Tako se tu našao i pop-up muzej u New Yorku.

U muzeju nastaje gomila divnih nostalgičnih Instagram fotki glumačke postave, a mnogi iznova i iznova gledaju tu legendarnu seriju. Mnogi se, naravno, pitaju kako glumci izgledaju danas. I dok mnogi izvorni glumci izgledaju kao da nisu ostarjeli niti jedan dan otkako je show završio, jedan je glumački član posebno odrastao od svojih dana u showu.


Naravno, radi se o Benu Gelleru kojeg je, ako niste znali, glumio Cole Sprouse! Tako je, najslađe dijete na TV-u odraslo je u najzgodnijeg tipa na TV-u. Je li netko iznenađen? U svakom slučaju, ljudi koji stoje iza Instagram profila Friends znaju što svi žele vidjeti pa su tako razveselili publiku jednom nostalgičnom fotkom odraslog Bena. Na fotki on pozira s, ni više ni manje nego, Hugsyem pingvinom – ali nemojte reći Joeyju!Ova fotka je sve što vam je nedostajalo da vam uljepša ovaj dan i iako očito znate kako izgleda Cole ovih dana, zabavno ga je vidjeti na kauču iz Central Perka.


Foto: IMDb/ Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

Selena Gomez otkrila da je bila zaljubljena u Colea Sprousea! Njegova reakcija je presmiješna...

Ovaj poljubac Colea Sprousea i Lili Reinhart posramio bi i Shawna i Camilu! Jel' se oni šale?

Prvi dejt? Mrtvačka kola? Cole Sprouse otkriva kako je izgledao njegov prvi poljubac

prijatelji Godišnjica foto friends 25 godina Cole Sprouse instagram

Još vijesti