Galerija Charli D'Amelio i Landon Barker - 6 Landon Barker - 5 +7 Landon Barker - 4

Jako se rijetko događa da poznati završe u vezi s osobama koje nisu iz sfere javnog života. Osim što im je teže upoznati 'obične ljude', teže je i održavati takvu vezu. Jer ako si poznata kao Charli, možeš očekivati da će ti veza biti pod svjetlima reflektora.

Charli se nakon dugo vremena solo statusa počela viđati s nekim! Bila je prije u vezi s TikTokerom Chaseom Hudsonom, ali nakon glasina da ju vara, ta je veza puknula. Jesu li glasine bile točne ili ne, ne zna se, ali ostali su prijatelji i nakon prekida. Sada je izvor blizak Charli otkrio za People da se počela viđati s nekim! Odabranik joj je Landon Barker, sin bubnjara benda Blink 182 Travisa Barkera, ili sada poznatijeg kao muža Kourtney Kardashian.

 

 

Veza je tek u svojim počecima i vjerojatno zato niti jedan niti drugi još ne žele previše o njoj pričati ili stavljati zajedničke objave. Oboje imaju 18 godina i zvijezde su na TikToku, a navodno se druže još od prošlog ljeta. Definitivno se čine kao sladak par! Sada samo čekamo da se Charli počne družiti s Kardashianima.

Charli D'Amelio Skinuta s trona: Charli D'Amelio više nije najpraćenija TikTokerica na svijetu

Kendall Jenner i Devin Booker Kendall Jenner prekinula s dečkom – jedna im je stvar presudila

charli d'amelio U vezi dečko landon barker celebrity

Još vijesti