Galerija Mirta Miler - 5 Mirta Miler - 1 Mirta Miler - 2 +5 Mirta Miler - 3

Mirta je o prijašnjim vezama često znala pričati, ali sada je odlučila malo promijeniti stvari i ne pričati više toliko o svojim privatnim odnosima. Već se neko vrijeme viđa s ovim dečkom, a jedna je stvar pokazala da se radi o ozbiljnoj vezi.

Svi nekada damo priliku pogrešnom dečku jer mislimo da je drag, dobar i lud za nama. Na početku veze kada smo tooooliko zaljubljeni, ne vidimo toliko dobro realnost i tek kasnije shvatimo s kakvim smo to groznim likom bili. To se prije dogodilo i Mirti, a njen je prekid posebno bolan jer je za njega i cijelu situaciju saznao i cijeli TikTok i svatko je imao mišljenje. Mirta je naučila lekciju i s novim je vezama puno tajnovitija. Sada je otkrila da se već jedno vrijeme viđa s jednim dečkom i da je stvar toliko ozbiljna da ide upoznati njegove roditelje. Vidi se da je jako sretna i fanovi su oduševljeni zbog nje. Otkrila je nekoliko stvari o njemu i rekla je kada će otkriti tko je on!

 

@mimiermakeup Grwn to meet his parents 🎀 #grwmmakeup #makeuphacks #boyfriend ♬ original sound - Mirta Miler

 

Pratitelji na društvenim mrežama žele znati sve o njoj i njenom životu, ali tko joj je dečko će saznati tek kada dođe do vjenčanja. Više ne želi otkrivati svoje dečke i veze sve dok nije 100% sigurna da je to to i da je to njena osoba za zauvijek. Ako si znatiželjna i zanima te nešto više o Mirti i njenom novom misterioznom dečku, jedina informacija koju je za sada otkrila je da je VISOK. Točnije, ima oko 205 centimetara.

 

@mimiermakeup 6ft9 is enough tho🎀 @Mirta Miler ♬ my audio is famous - የዘቢዳር ፈርጥ ♐️🥰

 

U prvom je videu na milisekundu stavila njihovu zajedničku fotku i ljudi su oduševljeni. Mirta je također otkrila i da je upoznavanje roditelja prošlo odlično i da su mu mama i tata jako dragi.

Breskvica Breskvica objavila nove fotke, a fanovima upale u oči usne: "Jao što si napravila"

Kakve badiće nose influencerice ovog ljeta: 12 ih je već pokazalo svoje ovogodišnje favorite Veronika Rosandić Lea Stanković Zoe Bakalov +12 Emili Dragaš

Mirta Miler dečko U vezi status veze kada će otkriti tko joj je dečko tiktokerica

Još vijesti