Slika nije pronađena

Kendall ne otkriva puno o svom ljubavnom životu, nema drame niti skandala. Nikome nije jasno kako nema dečka pa ju se često spaja sa svakom muškom osobom s kojom se negdje pojavi, ali te se glasine rijetko pokažu točnima. Do sada. Sada je i sama Kendall potvrdila da je u vezi.

Nakon nagađanja, sada je i official. Kendall je u vezi, i to naravno s jednom poznatom osobom. Radi se o 24-godišnjem košarkašu Devinu Bookeru. Viđaju se već neko vrijeme, a Kendall je po prvi put tek sada priznala da su zajedno i objavila slatku zajedničku fotku za Valentinovo.


Foto: Instagram story – kendalljenner


Zagrljeni i slatki Kendall i Devin novi su par na celebrity sceni. Iako nije uz fotku ništa napisala, slika govori više od riječi, a stavila je samo jednostavno srčeko. Nagađanja da su njih dvoje zajedno krenula su još u travnju prošle godine kada su prvi put uhvaćeni zajedno. Izvor blizak Kendall nedavno je izjavio da ona preferira da javnost ne bude upletena u njen ljubavni život. Pogotovo dok je sve još novo i nedefinirano. No Devin joj se stvarno jako sviđa i sretna je s njim.

I Devin je na svojim storyjima objavio nekoliko fotki s Kendall koje samo potvrđuju da su zajedno.


Foto: Instagram story - dbook

Preslatki su!

Pogledajte još:

James Charles je sve iznenadio promjenom izgleda: Ovako drastičnu nitko nije očekivao! FOTO

Tko su najplaćeniji modeli na svijetu? Trenutno su ovih 10 cura na vrhu modeling svijeta

Što naručuju sestre Kardashian-Jenner kada jedu u McDonald'su? Ovo su njihove narudžbe

ljubav dečko celebrity U vezi Kendall Jenner Devin Booker