Selena Gomez

Selena Gomez je sretna i zaljubljena! Nakon grozne veze s Justinom Bieberom koja je trajala godinama, fanovi samo žele da napokon pronađe pravu ljubav i dečka koji će se prema njoj ponašati kako treba.

Ako je Selena mislila da će biti dovoljno izrezati njegovo lice s fotografije, malo se prevarila. Selena i glazbeni producent Benny Blanco su stvarno u vezi. Do sada ga je skrivala, ali kako je u komentarima na Instagramu otkrila, već su zajedno šest mjeseci! Izgleda da je sada bilo pravo vrijeme da ga pokaže svijetu.

Shawn Mendes i Charlie Travers Shawn Mendes uhvaćen na plaži s novom curom – razlika u godinama je dosta velika

Jučer je na svom profilu objavila story u njegovom zagrljaju i svi su odmah krenuli s nagađanjima. Uključujući i jedan Instagram profil Popfiction.

Selena Gomez i Benny Blanco

Oni su objavili Selenine fotke s natpisom da je kako se čini potvrdila da je u vezi. I ispod objave im se javila glavom i bradom Selena s jednom riječi koja je potvrdila da nije u pitanju samo trač. Napisala je „Facts“, što zvuči kao da je stvarno i javno potvrdila ovu vezu.

 

 

Osim što je otkrila da su zajedno već 6 mjeseci, rekla je i da se Benny prema njoj odnosi bolje nego bilo koji drugi dečko s kojim je ranije bila.

 

 

Već su neko vrijeme hintali da su zajedno, ali nitko nije uhvatio znakove. Bio je tu i tamo koji komentar, a Selena je čak objavila i njihovu zajedničku fotku s njenog 31. rođendana, na kojoj ga grli jednom rukom, ali nitko to nije shvatio na ovaj način.

 

 

Selena je i ranije u svom Showu „Selena+Chef“ rekla da je zaljubljena u nekoga, ali tada nije otkrivala previše. Sada znamo na koga je mislila!

 

 

Poznati prekidi Raskidi pozntih u 2023.: Pet parova čiji su se putevi ipak razišli

Selena Gomez U vezi dečko 2023. s kim je selena gomez u vezi tko je dečko od selene gomez benny blanco potvrdila vezu

Još vijesti