Galerija +0 Kendall Jenner i Devin Booker

Kendall svoju vezu nije previše izlagala javnosti, nije bilo nikakvih drama niti skandala, ali ipak, svi su znali da su njih dvoje zajedno. Bili su dugo skupa, ali sada im je nakon godina zajedno jedna stvar ipak počela stvarati probleme.

Koliko su veze slavnih zapravo slične našim vezama najbolje će ti pokazati ova od Kendall i Devina. Ovaj je par bio zajedno čak dvije godine, i za cijelo to vrijeme svoje veze o njima nismo pročitali niti jedan skandal. Veza im je bila skrivena od javnosti, samo smo znali da su skupa i to je bilo to. Sada je jedan izvor blizak paru potvrdio da su nakon dvije godine prekinuli, piše Justi Jared Jr. I razlog je nešto s čim se možemo skroz poistovjetiti.

 

 

Iako su bili zajedno u Italiji na vjenčanju Kourtney i Travisa Barkera, kada su se vratili doma, počeli im je biti sve više jasno da im životi odlaze u različitim smjerovima. Imaju različite životne ciljeve i vidjeli su da im veza zbog toga više ne ide. Nije bilo nikakve drame niti velike svađe, već pravi prijateljski prekid. I dalje su u kontaktu i dobri su si, ali jednostavno su sada morali izaći iz te veze.

 

 

Žao im je oboma što je tako ispalo, ali nekada je bolje izaći iz veze ako vidiš da to nije veza za tebe nego godinama ostajati u pogrešnoj. Tko zna, možda im se jednog dana putevi opet spoje i obnove vezu.

Ed Sheeran Jedan od najboljih pjevača današnjice sve iznenadio kada je otkrio kako je zvučao prije slave

Charli D'Amelio Skinuta s trona: Charli D'Amelio više nije najpraćenija TikTokerica na svijetu

Kendall Jenner Devin Booker veza Prekid razlog

Još vijesti