Galerija Charli D'Amelio Charli D'Amelio - 1 Charli D'Amelio - 5 +4 Charli D'Amelio - 6

Otkad je krenula pandemija korona virusa i TikTok postao jako popularan, Charli je ta koja se odmah izdvojila kao glavna i koja je od tada do danas bila kraljica TikToka. Imala je najviše pratitelja i nitko ju nije imao šanse skinuti s trona.

Sve do sada. U posljednje joj je vrijeme jedan TikToker non stop za petama, a sada ju je uspio i prestići. Koliko god Charli bila dobra, on je bolji. Tako da trenutno Charli ima 142.2 milijuna pratitelja, a novi kralj TikToka, Khaby Lame, ima 142.4 milijuna pratitelja. Mala, ali značajna razlika.

 

@khaby.lame If @50 Cent had to do a casting in the 19th century. #learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok @tiktokcreators ♬ sonido original - 0riginal_G7

 

Khaby je postao popularan po snimanju smiješnih skečeva, a ako ga već ne pratiš, preporučamo ti da se pridružiš ovim 142.4 milijuna pratitelja, jer njegov je sadržaj itekako dobar. Dok Charli u posljednje vrijeme na TikToku objavljuje neoriginalne videe i živi na staroj slavi, Khaby se trudi i to su malo po malo svi prepoznali.

 

@charlidamelio @:) @arrington171 @katarina d ♬ baby keem - ✰

 

Kada pogledaš njen video, pa njegov, jasno je kao dan kako i zašto ju je uspio preteći. Pitamo se samo kako je tako dugo trebalo! Khaby je postao novi kralj TikToka, i šanse da ga netko pretekne se sada čine vrlo male. Jedina koja mu je blizu po broju pratitelja je Charli, ali njoj broj pratitelja u posljednje vrijeme raste jako polako, za razliku od Khabyja.

Noah Beck Zvijezda društvenih mreža trenutno ljetuje u Hrvatskoj i poručuje: 'Hrvatska volim te'

DIY mali biznis Nova zabava koju imaju mladi nikako nije u redu: Njima zezancija, a nekome novčana šteta

tiktok charli d amelio pratitelji najpraćeniji khaby lame najviše pratitelja

Još vijesti