Galerija Camila Cabello Camila Cabello - 6 Camila Cabello - 5 +5 Camila Cabello - 4

Otkad su Camiline fotke s plaže obišle društvene mreže i svijet, pjevačica se prilično borila s izgledom i kako se nositi s lavinom komentara koji joj govore da je debela. Sada je iskreno napisala kako je cijela ta situacija utjecala na nju i kako joj je bilo.

I slavne su osobe samo ljudi. Naravno da ih boli kada vide da se pola interneta okomilo na njih zbog nečega. Pogotovo kada je to nešto njihov izgled. Camila je bila u središtu pozornosti kada se prije nekog vremena pojavila na plaži u bikiniju i nije izgledala mršavo. Odjednom se počelo pričati posvuda o tome kako je debela. Iako je već i ranije progovorila o tome, sada se odlučila oglasiti još jednom. Jer ovo je tema za koju misli da je važno da se o njoj priča.

camila cabello Camila Cabello se ošišala! Hrabro je isprobala jednu frizuru koju mnogi ne vole

Sama je priznala da zbog pritiska javnosti da bude mršava ima problema s mentalnim zdravljem. Nakon što su ju paparazzi uhvatili na plaži u badiću gdje ne izgleda 'savršeno', postala je glavna vijest u svijetu.

 

 

To je toliko utjecalo na njeno mentalno zdravlje da kada je kasnije išla na plažu, više nije u tome mogla uživati. Jer znala je da se negdje skrivaju paparazzi i da će ju sigurno fotkati. To više nije bio odlazak na plažu već 'tajni photo shooting'. Toliko je bila pod stresom zbog ranijih fotki da je svaki sljedeći put prije odlaska na plažu jela vrlo malo, i dok je bila tamo, uvlačila i zadržavala dah kako bi izgledala što mršavije. I još se u toj neudobnoj pozi trebala smješkati. Jer ipak su tu paparazzi. Izgleda da joj je sada prekipjelo i odlučila je napisati ispovijed na svom Instagram profilu, jer više ne želi tako nešto raditi i dovoditi se u takve situacije.

 

 

Kada je znala vidjeti svoje fotke u badiću na internetu i komentare ispod njih gdje ju ljudi vrijeđaju da je debela, to ju je itekako potreslo. Ova poruka koju je poslala je njen način da i drugima da do znanja da i slavne osobe imaju problema s izgledom i nisu uvijek sretni kada vide svoje fotke po internetu, ali i da nikako nije u redu osuđivati djevojke na temelju izgleda ili govoriti nekome da je debeo. Zabrinjavati se zbog toga kako izgledaš na fotkama je gubitak vremena, jer jednako kao fizičko zdravlje, bitno je i mentalno zdravlje!

camila cabello Camila Cabello u novoj pjesmi pjeva o prekidu sa Shawnom – optužila ga je da je dvoličan?

camila cabello Camila zavezala usta hejterima: Dobivala je uvrede da je debela, a sada objavila nove fotke u badiću

Camila Cabello fotke u badiću celebrity Izgled

Još vijesti