Galerija Billie Eilish - 5 Billie Eilish - 1 Billie Eilish - 2 +3 Billie Eilish - 3

Puno slavnih osoba prelazi iz pjevačke karijere u glumačku i obrnuto. Kada su jednom poznati u Hollywoodu, žele se isprobati u svemu. I Billie ćemo tako sada moći gledati u seriji, a evo što sve znamo o tom njenom novom projektu.

Billie je promijenila karijeru, nadamo se ne za zauvijek. Službeno je na svom Instagramu otkrila fanovima da će je uskoro moći gledati u seriji. Nažalost, neće biti u svakoj epizodi, već je najavljeno da će biti celebrity gost u jednoj od epizoda. Serija o kojoj se radi zove se „Swarm“ i čini se da bi Billie mogla u njoj imati neku pomalo mračnu ulogu. Što se zapravo čini kao idealno za nju! Objavila je kratki isječak u kojem se može vidjeti u svojoj ulozi.

 

 

Ono što o seriji piše na Imdb-u je da se radi o mladoj djevojci čija opsesija pop zvijezdom dobije mračni obrat. U glavnim su ulogama i neka poznata lica poput Chloe Bailey, nove Male sirene, a u jednoj od epizoda će se pojaviti i Paris Jackson, kći Michaela Jacksona. O seriji se već sada dosta priča jer je trailer zainteresirao ljude.

O liku kojeg glumi Billie za sada nema puno otkrivenih informacija, vjerojatno žele sve držati pod velom tajne sve do samog kraja. Ono što znamo je da se lik kojeg glumi zove Eve i da bi lik vrlo vjerojatno trebao biti mračan. U svakom slučaju, po komentarima fanova, rekli bismo da su ODUŠEVLJENI. Već su se sada navukli, a tek je izašao trailer. Čak i ako će Billie biti u samo jednoj epizodi, po traileru, čini se da bi serija općenito mogla biti zanimljiva.

Shawn Mendes Shawn Mendes pustio bradicu, a cure razočarane jer tvrde da mu uopće ne stoji

Bridgerton, Simon i Daphne Rege-Jean Page otkrio kako je izgledalo snimanje intimnih scena u seriji Bridgerton: Ovo dosad nitko nije znao

billie eilish swarm gluma uloga u seriji koga će glumiti celebrity trailer billie eilish u seriji

Još vijesti