Slika nije pronađena

Billie Eilish ima novog dečka! Pjevačica koja se unazad nekoliko mjeseci stalno pojavljuje na udaru kritika, pronašla je novog dečka sa kojim je navodno još od početka ove godine. U javnosti ih nisu vidjeli sve do travnja, a od onda su izašle i neke njihove fotke gdje su ih uhvatili zajedno.

Billie Eilish je unazad nekoliko mjeseci na teškom udaru kritika – prvo zbog druge boje kose, snimanja na naslovnicu Voguea, stvaranje malo drugačije i vedrije glazbe. Hejteri je baš ne šted zbog svega ovog navedenog, ali ima još jedan novost u njenom životu, a to je novi dečko. Radi se o 29-godišnjem glumcu Matthewu Tyleru Vorceu koji živi u Las Vegasu. Još uvijek nije jedan od popularnijih glumaca, ali mu previđaju takvu karijeru upravo zbog ljubavne veze koju je započeo s ekstra popularnom svjetskom pjevačicom, Billie Eilish, prenosi Page Six.

Njihova veza nije potpuna tajna, ali se očito ne žele previše pokazivati u javnosti jer i te fotke koje postoje gdje su zajedno, nastale su potpuno slučajno i spontano. Billie je u jednom intervjuu prošle godine izjavila kako joj je privatnost jako bitna u ljubavnim vezama: 'Imala sam već veza i držala sam ih u privatnosti. Čak i neke od njih sam malo pustila van u javnost i odmah sam požalila' – rekla je. Matthew se jednom našao u problemima zbog objave na svojim društvenim mrežama.U tim objavama je pisao razne homofobne i rasističke izjave zbog čega ga je prozvala većina pratitelja. Ubrzo nakon toga se je javno ispričao preko storyja, ali nakon više nema Facebooka ni Twittera. Ima samo Instagram profil koji je privatan, tako da i on svoj privatan život drži u tajnosti, podalje od svih.


Pogledajte još:

Billie Eilish odgovorila hejterima u svojem stilu – dosta joj je prozivanja

Ne bi nikad rekli da će twerkati: Billie je objavila novi spot– i drugačiji je od svega do sada!

Billie Eilish opet dobro šokirala fanove: Pozirala je za naslovnicu Voguea u donjem rublju

celebrity novi dečko billie eilish

Još vijesti