Slika nije pronađena

U nedavnom intervjuu na jednom podcastu Billie je pričala o nekim zanimljivim temama, a jedna koja je posebno upala u uho je zabluda koju svi imamo o njoj. Kaže da se već previše puta susrela s ljudima koji ovo misle o njoj.

Kada pratimo nekog celebrityja, gledamo njihove objave i iz privatnog dijela života i pročitali smo sve što se može o njima, imamo osjećaj kao da ih znamo. Imamo toliko informacija o njihovim životima! Billie je u podcastu THR's Awards Chattera otkrila da koliko god mislili fanovi da ju znaju, svi imaju jednu veliku zabludu o njoj, piše Just Jared Jr. A ta je zabluda da ljudi misle da ju poznaju i da znaju sve o njoj. Billie kaže da ju zapravo uopće ne poznajemo i da je sve što mislimo o njoj jedna velika zabluda.

Ispričala je da joj je jasno zašto bi fanovi mogli misliti da znaju kakva je ona, ali da u realnosti uopće to ne znaju i ne mogu znati, osim ako se osobno ne druže s njom, a toliko ipak većina nema sreće da dođe u Billien uski krug prijatelja i poznanika. Zato što je netko veliki fan imaju osjećaj da ju znaju i tako se ponašaju kada ju negdje sretnu, a kako kaže Billie, zaboravljaju da su si stranci i da se zapravo uopće ne znaju. 'Internet nema pojma tko sam ja zapravo. I potvrdila sam to kada sam počela upoznavati druge umjetnike, koji su bili 'O, nisam imala pojma da si ti zapravo takva', ispričala je Billie za taj podcast. Koliko god da znaš o nekom celebu, bilo domaćem ili stranom, osim ako se osobno ne družiš s tom osobom, ne znaš ju, i ono kakva se čini u javnosti, ne mora biti ni približno točna slika o tome kakvi su inače.

Pogledajte još:

Celebovi koji se nikada nisu podvrgnuli plastičnim operacijama – za neke od njih bi se iznenadili

Izgleda više kao Kylie Jenner nego sama Kylie: Pojavila se 'blizanka' popularne Kardashianke

Zna se razlog zašto su Shawn Mendes i Camila Cabello prekinuli – on je taj koji je inicirao prekid

celebrity istina o njoj billie eilish

Još vijesti