Bridgerton, Simon i Daphne

Rege-Jean Page gostovao je u emisiji „The Late Show with Stephen Colbert“, kako bi, među ostalim, promovirao svoj novi film.

No, kako ga je većina publike zamijetila u seriji Bridgerton, voditelj se nije mogao suspregnuti, a da ne postavi neka pitanja vezano uz snimanje škakljvih scena u seriji.

Naime, i Rege i Phoebe Dynevor postali su međunarodne zvijezde nakon pojavljivanja u prvoj sezoni Netflixove serije u prosincu 2020. u ulozi Simona Bassetta i Daphne Bridgerton.

 

 

Rege je sa voditeljem i publikom podijelio neke smiješne detalje koji su se događali iza kulisa, na snimanju prve sezone. Kako je Rege rekao, on i njegova kolegica su cijelo vrijeme tijekom snimanja serije imali užasan zadah.

„To je ono što nitko ne zna o Bridgertonu. Phoebe i ja smo cijelo vrijeme imali užasan zadah od kave“, objasnio je glumac.

Kako oboje dijele ljubav prema kavi, uvijek su na setovima u vrijeme pauza, uživali ispijajući omiljeni napitak.

„Imali smo svoje sigurno mjesto za kavu tijekom snimanja cijele serije“, otkrio je Rege dodavši da zato što su oboje „kavoljupci“, ni jednom nije smetao taj zadah koji ostaje poslije kave.

Glumac je otkrio kakva su nepisana pravila u glumačkom svijetu, a koja se tiču snimanja intimnih scena pa je rekao da se ljudi uvijek dogovore: primjerice - da neće jesti luk ili češnjak, piti kavu i slično.

Rege-Jean Page Rege-Jean Page o snimanju intimnih scena serija Bridgerton initmne scene Simon Basset vojvoda Simon Basset

Još vijesti