Slika nije pronađena

Ovisno o tome što ti se događa u životu, glazba ti može pomoći da se osjećaš bolje. Ili da se osjećaš gore i isplačeš dušu. Uvijek se nađe baš ona jedna pjesma koja pikne u bolno mjesto, a evo koja je to za Billie.

U pravom trenutku, ako zasvira ona prava pjesma čiji tekst kao da priča priču o tvom životu u tom trenutku, suze će samo krenuti. Billie Eilish je u nedavnom intervjuu, koji je dala sa svojim bratom Finneasom, otkrila koji je to bend koji je obožavala slušati ( i koji voli još uvijek), ali i koji ima pjesmu zbog koje je znala sjediti u autu i samo plakati. Nikada ne bi očekivali da će ta pjesma biti 'Mr. Brightside' od The Killersa.

Nije tužna pjesma na koju bi pomislili da će netko plakati, a Billie je čak otkrila i da tada u životu nije imala razloga biti tužna, ali kada je ta pjesma zasvirala, slomila se. Postoji glazba i pjesme zbog kojih se jednostavno osjećaš drugačije i posebno, kao da te netko tamo čuje. Billie trenutno radi na promociji dokumentarca koji izlazi ovaj mjesec, 26. veljače, pod nazivom 'The World's A Little Blurry'.

To će biti prilika fanovima da bace oko iza scene. Pokazat će se kako je izgledalo snimanje albuma koji je Billie promijenio život i pretvorio ju u jednu od najpopularnijih pjevačica na svijetu.

Pogledajte još:

Što je to Billie Eilish objavila jučer na Instagramu da je izgubila 100.000 pratitelja?

Billie Eilish na hrvatski način: Snimili su pjesmu i spot u stilu popularne pjevačice – TOP ili FLOP?

Billie Eilish otkrila koja joj je to serija toliko dobra da ju je pogledala već 14 puta!

pjevačica pjesma koja rastuži celebrity billie eilish

Još vijesti