Slika nije pronađena

Jednako kako tebi utječu na samopouzdanje influenceri i celebovi koji izgledaju 'savršeno' i imaju 'savršena' tijela, isto tako utječu i na Billie. I ona gleda njihove fotke na internetu i osjeća se loše u svom tijelu.

Billie se u novom intervjuu za The Guardian dotaknula između ostalog i jedne teme koja je jako aktualna u posljednje vrijeme – izgledom vlastitog tijela i utjecaja drugih na mišljenje o tome. Jednako kako je tebi teško ne pasti pod utjecaj tuđih objava na društvenim mrežama, i celebovi imaju isti problem. 'Vidim ljude online koji izgledaju onako kako ja nisam nikad izgledala. I odmah sam kao, omg, kako izgledaju tako?', iskreno je priznala Billie, i sigurno ćeš se i ti pronaći u toj izjavi.

Nama je teško ne uspoređivati se stalno s drugima, a Billie na kojoj je uvijek sva pažnja, pogotovo na njenom izgledu, još je teže. Iako ima samopouzdanja, povremeno se osjeća baš loše jer ne izgleda onako kako društvo smatra da je 'privlačno' i 'savršeno'.

'Očigledno nisam sretna s izgledom svog tijela, ali tko je?', priznala je Billie. Zbog toga i nosi najčešće široku odjeću, pogotovo na nastupima i na crvenom tepihu, sve samo kako se ne bi pričalo o njenom tijelu. Zna da takva odjeća ne izgleda baš najbolje i da nije najprivlačnija, ali u tome se osjeća najugodnije.


Nema dobar odnos sa svojim tijelom i na ovaj način se nosi s tim.
Zvuči poznato? Svi ćemo uvijek posegnuti za što širom odjećom kada se ne osjećamo ugodno i kada imamo dane u kojima nam je samopouzdanje posebno nisko.

Pogledajte još:

Little Mix drama podijelila fanove: Dobile su svoje voštane figure – ali jedan je propust svima upao u oko

Iako su celebovi, završili su faks! Evo gdje su išli Cole Sprouse, Meghan Markle ili Brad Pitt

Lorde otkrila s kojim celebom bi željela napraviti suradnju – 'Nekako želim razgovarati s njim'

Izgled celebrity billie eilish

Još vijesti