Slika nije pronađena

Billie Eilish se je probila u javnost dok je imala kombinaciju zelene i crne kose i po tome je ostala poznata apsolutno svima te ne postoji osoba koja nije čula ili nije vidjela nešto vezano uz ovu popularnu pjevačicu. Ona je sada otkrila zašto je zapravo promijenila boju kose po kojoj je bila svima poznata!

Billie Eilish se unazad nekoliko mjeseci nalazi na meti kritičara zbog raznih promjena koje je donijela. Od potpuno drugačijih pjesama i načina pjevanja do vanjskog izgleda zbog kojeg je na pojedinim javnim događanjima bila potpuno neprepoznatljiva. Nje se svi sjećaju iz prošlih razdoblja u kojem je postala popularna – tada je imala kombinaciju crne i zelene boje na kosi i sva odjeća koju je nosila je bila potpuno oversized. Nije izgledala baš ženstveno, no to joj nitko nije zamjerao i svi su prihvatili njezin stil jer je odlična pjevačica i umjetnica. No, Billie je nedavno potpuno promijenila svoj imidž, obojala je kosu u plavo, nosi drugačiju odjeću, ali ima i podosta drugačije pjesme u odnosu na prije. Neki od njezinih fanova joj zamjeraju ovakvu naglu promjenu jer je ona bila prepoznatljiva upravo po svojem stilu, ali je Billie očito sretnija u ovakvom novijem izdanju. Za magazin Elle otkrila je razlog zašto je promijenila boju kose i napravila takvu drastičnu promjenu – htjela je biti anonimnija.

S obzirom na to da su crna i zelena jake i uočljive boje, željela je postići malo veću anonimnost od javnosti i paparazza koji prate svaki njezin korak: 'Išla sam u park s prijateljem i rekla sam kako ne mogu skinuti kapuljaču jer sam bila prestravljena od silnih paparazza i stalkera koje sam imala. No, prijatelj mi je rekao da se ništa neće dogoditi i kada sam ju skinula, osjećala sam se kao potpuno nova osoba' – rekla je Billie. Kada je shvatila da joj ta promjena odlično leži, osjećala se puno bolje nego prije, pa je tako krenulo i njezino drugačije odijevanje i pisanje pjesama. U svakom slučaju, Billie se sada osjeća sretnije, što je ipak najbitnije, a njezini pravi fanovi su prihvatili njezinu novu promjenu!Pogledajte još:

Nekima smeta 'nova' Billie Eilish: Zbog OVE je fotke izgubila 100.000 Instagram pratitelja! [FOTO]

Billie predstavila svoj dizajn tenisica u suradnji s Nikeom – nekima su prekrasne, a drugima užasne

Billie Eilish je bila ženski izvođač s najviše pratitelja na TikToku – ali više ne, evo tko ju je pretekao!

celebrity promjena kose razlog boja kose billie eilish

Još vijesti