Galerija Ariana Grande Ariana Grande Ariana Grande PRIJE +2 Ariana Grande rep sa šiškama u stranu

U posljednje vrijeme kao da hrpa slavnih osoba radi promjene frizure i iznenada objavljuje selfije s totalno drugačijom bojom kose. Sada se trendu pridružila i Ariana Grande.

Ariana Grande je poznata po tome da kada nađe frizuru koja joj se sviđa, nosi ju non stop toliko da to postane njen zaštitni znak. Kada je tek postala popularna, postao je popularan i njen dugačak visoki rep. Furala ga je godinama i godinama, sve do nedavno kada ga je zamijenila njegovom kraćom verzijom. Iako za fotkanja i naslovnice albuma stavi i perike i promijeni kosu, to nisu frizure s kojima ostane. Što god radila, ne miče se od svoje boje kose, smeđe. Do sada. Posljednjom je objavom na Instagramu iznenadila i neki ju sigurno iz prve nisu niti prepoznali – jer je promijenila boju.

 

 

Da, Ari je sada plavuša! Jasno je da nije u pitanju perika, već da je njena prava kosa. Za sada je s tom novom bojom objavila samo jednu fotku, a jedva čekamo još koju, na kojoj će se bolje vidjeti kako joj stoji. Nije netko tko prečesto objavljuje fotke na Instagramu, ali zato imamo oko na storyjima, tamo bi moglo biti dodatno otkrivanje kako izgleda i kako joj stoji.

 

 

I smeđa i plava joj stoje dobro! Čak se i njenim pratiteljima sviđa, u komentarima su samo pozitivne reakcije.

Hailey Bieber Hailey Bieber pokazala drastičnu promjenu frizure – nova boja kose joj stoji predobro [FOTO]

Matilda Djerf Matilda Djerf i njena kosa su inspiracija curama: Kako napraviti frizuru da ti izgleda kao njena?

Ariana Grande nova frizura Kosa nova boja ariana grande kao plavuša foto

Još vijesti