Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber - 1 Hailey Bieber - 2 +5 Hailey Bieber - 3

Nedavno je i Kendall isfurala ovu boju, ali vrlo kratko, samo za potrebe modne revije. Sada ju je isprobala i Hailey – svi su iznenađeni koliko joj dobro stoji.

Izgleda neprepoznatljivo! Hailey već godinama ima istu boju kose. Nekada promijeni nijansu i doda više pramenova ili napravi da bude malo tamnija, ali uvijek je to ista smeđe-plava boja. Sada je isfurala nešto totalno drugačije i pokazala da i to može. Ubacila se u Halloween mood i promijenila boju kose u crvenu. Objavila je nekoliko fotki s takvom kosom i izgleda odlično! Transformacija za 5!

 

 

Kosa joj stoji odlično, ali nažalost ili je boja koja se ispire ili perika. Vjerojatno je da Hailey ne bi promijenila boju kose tako drastično tako da je ovo bilo ili za snimanje ili samo za zabavu pošto se već počela maskirati za Halloween.

 

 

Bila je nakon toga na nekim događanjima i uhvatili su ju i paparazzi na fotkama na ulici i imala je svoju staru, smeđu boju kose. Kratko vrijeme je nosila ovu crvenu, ali je sigurno brojnim curama sada dala ideju u koju bi se boju mogle sljedeću pofarbati, kao i pokazala da može bez imalo problema isfurati i nešto totalno drugačije.

Hailey Bieber i nokti Hailey Bieber OPET oduševila izborom manikure – nema sumnje da će postati jesenski hit

Selena Gomez i Hailey Bieber Fanovi ne mogu skužiti je li ovo stvarno ili fejk: Selena i Hailey pozirale zagrljene? [FOTO]

hailey bieber Kosa nova boja crvena kosa kako joj stoji transformacija

Još vijesti