Galerija Matilda Djerf Matilda Djerf Matilda Djerf - 2 +5 Matilda Djerf - 3

Upravo je zbog svoje frizure postala poznata na društvenim mrežama. Kosa joj uvijek izgleda tako dobro, a i frizure koje nosi se čine toliko jednostavne, a opet, komplicirane jer ne znamo kako dobiti takav efekt na kosi kako ona nosi.

Iako joj frizura nije ništa posebno, s druge je strane tako jako dobra! Kosa joj izgleda lijepo i bujno. Čini se kao da se nije puno trudila i da je samo ustala i to je to. Takve su frizure postale hit u posljednje vrijeme. Njena je definitivno najposebnija i drugi ju pokušavaju rekreirati. Iako se čini teško, nije. Za početak je bitno da si ošišana na pravi način, jer ako nisi, nećeš niti moći napraviti baš istu frizuru kakva je i njena.

Kako trebaš tražiti frizerku da te ošiša?

Obavezno joj pokaži neku Matildinu fotku, ali postoje dvije bitne stvari koje moraš tražiti da ti napravi. Prva su polu-dugačke šiške, poznate 'curtain bangs'. One će ti doći do negdje otprilike polovice lice po duljini. Druga bitna stvar koju trebaš tražiti je da te ošiša slojevito. Kosa ti mora imati više slojeva kako bi kovrče koje ćeš kasnije napraviti bolje izgledale i kako bi ti cijela kosa izgledala bujnije. Ona na svojoj kosi uvijek ima i pramenove koji pomognu da joj kosa izgleda bujnije i da ima dimenzije.

 

 

Kako napraviti frizuru?

Kada imaš kosu ošišanu na način kao Matilda, već si na pola puta. Napraviti frizuru kakvu ima ona uopće nije teško, a sada ćeš to i sama vidjeti. Ona koristi popularni Dyson Airwrap, ali pošto se radi o jako skupom uređaju, većina nas ga nema. Možeš se snaći i bez njega. Ako nemaš Dyson (ili neku njegovu kopiju), uz pomoć okrugle četke za kosu isfeniraj kosu dok ju sušiš. Nakon toga kreni s figarom ili peglom na kovrčanje kose. Uzimaj veće pramenove. I kada jedan nakovrčaš, zamotaj ga oko viklera i učvrsti ukosnicom. Pramenove trebaš uvijati prema iza, ne prema svom licu. Ostavi viklere kojih 30ak minuta.

 

 

Kada ih skineš, stavi proizvoda koji će učvrstiti kovrče, lak za kosu primjerice, ali ne previše. Lagano rukom rastresi kosu i to je to.

Slika nije pronađena Ispucali vrhovi kao neprijatelj broj 1: Počni raditi ove stvari – i vrhovi će ti se manje listati i pucati

Duga kosa Frizure koje možeš napraviti, a uz koje će ti kosa izgledati dulja nego što je

matilda djerf Frizura Moda kako napraviti rekreirati inspiracija ideja

Još vijesti