Slika nije pronađena

Test za trudnoću, logično, koriste samo cure kako bi utvrdile jesu li trudne ili ne. No, i dečki ga mogu iskoristiti da saznaju jednu jako bitnu informaciju za svoje zdravlje.

Jedan dečko je iz zezancije napravio test za trudnoću koji je ostao neiskorišten od njegove djevojke. Nasmijao ga je rezultat testa koji je na kraju ispao pozitivan, piše Your Tango. Tu informaciju je zatim podijelio na internetu, ali naravno, kao šalu, s obzirom na to da je on muško, a test za trudnoću mu je ispao pozitivan. No, ta njegova objava izazvala je lavinu komentara drugih zabrinutih ljudi koji su mu preporučili da odmah posjeti liječnika jer pozitivan test za trudnoću kod dečki može pokazati ozbiljan zdravstveni problem. 

via GIPHY

 

Test za trudnoću funkcionira na način da preko urina pokazuje određenu razinu jednog hormona koji ukazuje na trudnoću. Osim trudnoće, taj hormon ukazuje na još jedno stanje u tijelu, a u muškom slučaju je to rak testisa, kako je ispričao jedan onkolog. U svakom slučaju, ovom dečku je to bila možda početna zezancija koja je ukazala na ozbiljniji problem koji je moguć. Naravno, to ne mora uvijek biti tako, jer nisu niti testovi za trudnoću 100 posto pouzdani, ali dobro je znati!

Slika nije pronađena Iskustvo tinejdžerice koja je ostala trudna s 14 godina: 'Mislila sam da će me se moja obitelj odreći'

Slika nije pronađena Djevojka je rodila na prvi dan škole, a imala je redovitu menstruaciju – čak je i test bio negativan

test za trudnoću pozitivan test Trudnoća Rak testisa

Još vijesti