Slika nije pronađena

Prvo su u pitanju bila samo nagađanja da je Kylie Jenner trudna – fanovi su na temelju njezinih slika pretpostavljali kako se radi o trudnoći koju ne želi potvrditi. No, ona je objavila video na svojem Instagram profilu u trajanju od minute i pol gdje potvrđuje ovu vijest o svojoj trudnoći. Video je prikupio već više od 11 milijuna lajkova, a njezini obožavatelji pokazuju oduševljenje u komentarima.

Kylie Jenner je dugo skrivala prvu trudnoću sa Stormi, daleko od očiju javnosti, pa je šokirala svijet kada je iznenadno objavila video u kojem obznanjuje da je trudna. Ovaj puta su njezini obožavatelji malo oprezniji pa su primjećivali svaku sitnicu na njezinim fotografijama i tako su proširili glasine da je Kylie trudna već drugi puta. Te glasine su se danima širile po apsolutno svim društvenim mrežama, no Kylie se nije oglasila tek do prije nekoliko dana. Na svojem Instagram profilu je objavila videu u kojem potvrđuje svoju trudnoću.

U videu, osim što pokazuje snimke s ultrazvuka, izmijenjuju se kadrovi i o tome kako Stormi obznanjuje Kris da će ponovo postati baka i naposljetku vidimo Kylie koja je pokazala, svoj već sada veliki, trudnički trbuh. Također je ubacila i snimke s njezine intimne proslave rođendana koju ove godine nije podijelila na svojem Instagram profilu što je također izazvalo još veću sumnju kod njezinih pratitelja.

Pogledajte još:

I potvrđeno je – Kylie je trudna! Fanovi su sada uvjereni da je slučajno otkrila i spol djeteta

Koliko traje SAMO šminkanje Kylie Jenner kada se sprema za negdje? Ovo je stvarno ekstra!

Kylie Jenner će zaposliti i trogodišnju Stormi – pokreću joj vlastiti brend?kylie Trudnoća Kylie Jenner instagram Stormi

Još vijesti