Slika nije pronađena

Još jedna čudna, ali istinita priča o djevojci koja je bila trudna, da to nije ni znala i naposljetku je rodila u vlastitoj kući na prvi dan škole. Kada je i posumnjala na trudnoću, ova djevojka je napravila test koji je ispao negativan, a mjesečnice su joj i dalje bile redovite tako da je mislila kako nema razloga za brigu. No, ipak se je dogodilo suprotno!

Djevojka po imenu Alexis je svoju čudnu trudnoću podijelila preko videa na TikToku u kojem je objasnila cijelu svoju situaciju. Naime, ona je rodila na prvi dan škole kao 15-godišnja tinejdžerka, a da nije bila ni svjesna da je trudna. Objašnjava kako je u jednom trenutku napravila test na trudnoću koji je bio negativan, a njezina menstruacija je bila normalna i redovita tako da nije ni sumnjala da je trudna. Međutim, jednu večer je počela osjećati bol u donjem dijelu leđa, no zbog toga je popila tabletu protiv bolova i nije obraćala previše pažnje na to.

Tu cijelu noć nije mogla spavati zbog užasnih bolova u leđima te je ujutro otišla u toalet i osjetila potrebu za guranjem. Nakon toga je hitno pozvala mamu koja je ispod njezine suknje već vidjela glavu djeteta jer je porođaj već počeo. Ova priča je istinita jer je ova djevojka imala kriptičnu trudnoću koja se još naziva i skrivenom trudnoćom, piše Priručnik. Radi se o trudnoći koju uobičajene medicinske metode ispitivanja možda neće otkriti, ali su takve trudnoće vrlo rijetke. U slučaju ove vrste trudnoće, menstruacija je 'normalna' zato jer tijekom nje dolazi do laganog krvarenja koje onda nalikuje na menstruaciju koja to zapravo nije, kao što je bio slučaj i kod ove djevojke koja zbog toga nije ni posumnjala da je trudna. Koliko god zvuči nevjerojatno, moguće je!

Pogledajte još:

Skupina dječaka u Zagrebu prenka ljude koji se voze tramvajem - zbog njih odu u krivom smjeru

Djevojci menga kasni toliko dugo da se možda više ni ne sjeća kako ju je imati, a nije trudna

Zbog njih bi propali u zemlju od srama – 20 situacije koje su za sve nas sramotne IAKO ne bi trebale biti

Šokantno kriptična trudnoća Trudnoća zanimljivosti

Još vijesti