Slika nije pronađena

Toliko se toga dogodilo na ovogodišnjoj Met Gali, a neke stvari nismo niti primijetili na prvu jer nam je fokus bio na odjevnim kombinacijama celebova. Kada su se malo bolje pogledale fotke s crvenog tepiha, jedna Justina i Hailey je posebno odskočila.

S obzirom na to koliko je celebova u posljednje vrijeme trudno i nisu te vijesti otkrili otvoreno, već su ih fanovi uhvatili u skrivanju velikih novosti, svi su skočili kada su Justin i Hailey na crvenom tepihu Met Gale stali za fotkanje u jednoj pozi. Par je već neko vrijeme u braku i ovakve novosti ne zvuče toliko ludo. Dok su pozirali ispred fotografa, u jednom je trenu Justin stavio ruku na trbuh svoje žene – i to je bilo to. Svi su bili uvjereni da indirektno poručuju da je Hailey trudna.

Embed from Getty Images

S obzirom da se ne radi o baš uobičajenoj pozi, već se češće parovi ovako slikaju kada se radi o objavi trudnoće, imalo je smisla da svi posumnjaju. Međutim, Hailey je brzo maknula Justinovu ruku, a neki tvrde da mu je čak i rekla da to više ne radi. Izvor blizak paru otkrio je kasnije za TMZ da su ipak sve samo glasine i da Hailey nije trudna.

Radi se samo o slučajnoj pozi za koju Justin nije mislio da će biti interpretirana tako kako je bila.

Pogledajte još:

Zvijezda serije 'Riverdale' je na Met Gali imala haljinu s porukom kojom je dočarala ovogodišnju temu

Kako je Kim Kardashian izgledala ispod 'maske' na Met Gali? I s kim je došla? Jer ne, ovo nije Kanye!

Od Justina i Hailey očekivali smo puno više - održana je Met Gala 2021

Trudnoća trač Justin Bieber glasine hailey bieber met gala 2021

Još vijesti