Slika nije pronađena

Prije nego što kreneš osuđivati nju, ili bilo koju drugu curu koju vidiš da je ostala trudna, a još je u srednjoj školi, trebaš čuti njihovu priču. Ova mlada mama želi pružiti podršku svima kojima se dogodi isto što i njoj.

Tri mjeseca se zavaravala da to nije istina, jer ima samo 14 godina, a s 14 godina cure ne ostaju trudne. Maddie je prošla noćnu moru, a danas, 5 godina kasnije, otvoreno priča o svom iskustvu, jer želi pomoći mladima kojima se dogodi isto. Tinejdžerske trudnoće se događaju i najčešće cure kojima se ovo dogodi, naiđu na puno osude od svoje okoline, kako od prijatelja tako i od obitelji. Maddie je ostala trudna sa svega 14 godina. Rodom je iz jednog malog gradića u Texasu, gdje kako je ispričala, u školi se ne govori puno o zaštiti i nema seksualnog odgoja. Jedini savjet koji su im dali je 'ne radite to'. Naravno da to nije savjet koji će proći. Iako danas zna da je bila glupa, tada je mislila da je teško ostati trudan i da se to ne dogodi tako lako. I onda se dogodilo njoj. S prvim dečkom kojeg je imala. S 14 godina.

Shvatila je vrlo brzo o čemu se radi jer joj je menga prestala dolaziti, ali nije si htjela priznati. Lagala je mami i svima, tri mjeseca, dok nije završila kod doktora jer joj nije bilo dobro. Jedna stvar koje se najviše bojala u cijeloj toj priči je da će ju obitelj izbaciti iz kuće i odreći je se, jer je vidjela da se to događa. Kada je doktorica rekla njenoj mami istinu, Maddie je mislila da je to to. Ali mama i cijela uža obitelj pružili su joj podršku o kakvoj nije niti sanjala. Cijelu je svoju priču ispričala u YouTube videu.

Danas ona ima 19 godina, njena kći ima 4 godine i sretna je, ali nije joj nikako bilo lako s 14. Ostali su joj se tinejdžeri rugali i nazivali ju svakakvim imenima, ali imala je podršku obitelji, i to joj je bilo ono najbitnije. Iako je bila trudna tako rano, nije odustala od škole i uskoro upisuje fakultet, a njena kći osnovnu školu.

Zna da puno cura nije tako sretno kao ona i da nemaju takvu podršku, da se boje i da im se svašta mota po glavi. Zato svako toliko ispriča svoju priču ispočetka.

Pogledajte još:

Djevojci menga kasni toliko dugo da se možda više ni ne sjeća kako ju je imati, a nije trudna

Što uzrokuje kašnjenje menstruacije? Nije uvijek trudnoća u pitanju - mogu biti i ove stvari

Trudna s 18 godina: Govorili su joj da ga se 'riješi' i da je loš uzor, a kako se ona osjećala? Ovo je priča cure iz Hrvatske

trudna tinejdžerska trudnoća maloljetna trudna s 14 godina priča iskustvo

Još vijesti