Slika nije pronađena

Glavna vijest ovih dana je da Kylie Jenner i Travis Scott čekaju i drugo dijete. Nagađanja o njenoj trudnoći kruže već neko vrijeme, a sve su primijetili fanovi. Sada imaju i novu teoriju o tome da je otkrila spol djeteta – i vrlo je lako moguće da su u pravu.

Neki ljudi koji prate Kylie Jenner su pravi detektivi jer uspjelo im je iz nekih malih detalja, koje mi drugi ne bi nikada niti primijetili, shvatiti što se događa. Po manikuri na fotkama koje objavljuje na Instagramu su skužili da je trudna. Nije tipično za Kylie da ima istu manikuru dulje razdoblje, a u posljednje je vrijeme na fotkama uvijek imala istu. Zašto? Zato što ne želi objavljivati nove fotke sada okinute da se ne otkrije da je trudna. Kao i s prvom trudnoćom, Kylie se i ovog puta povukla iz očiju javnosti i smanjila aktivnost na društvenim mrežama. Pa ipak, kroz objave koje je objavila fanovi su došli do još jednog zaključka – pretpostavlja se da je slučajno otkrila spol djeteta. Ako je vjerovati fanovima, koji su jako često u pravu, Stromi će dobiti brata.

Nisu pogađali bez veze, opet je za sve kriva jedna objava. Kada je Kylie jučer objavila Stormi kako pozira u opis je napisala 'najdraža cura' i stavila plavo srčeko. Plavo srčeko je odmah jasno zašto se pretpostavlja da to ukazuje na to da će dobiti brata, a ima smisla i zbog opisa. Jer zašto bi Kylie napisala da joj je Stormi najdraža cura, ako će dobiti sestru, nijedna mama ne može birati između svoje djece koje joj je najdraže.

Svi su uvjereni da je to to, 100% sigurno da je Kylie ovog puta trudna s dječakom. Jedva čekamo saznati kakvo je ime ovog puta smislila!

Pogledajte još:

Koliko traje SAMO šminkanje Kylie Jenner kada se sprema za negdje? Ovo je stvarno ekstra!

Kylie Jenner će zaposliti i trogodišnju Stormi – pokreću joj vlastiti brend?

Svi misle da se ove cure mrze ALI: Hailey Bieber na suptilan način podržala Selenu Gomez

Trudnoća trač Kylie Jenner spol djeteta

Još vijesti