Samopouzdanje

Posebno nam svima nesigurnosti iskoče i dođu do izražaja kada je u pitanju druženje sa suprotnim spolom. Ili još bolje, osobom koja nam se sviđa. Tada smo najnesigurniji ikada. Ali zapravo, pola stvari oko kojih se brineš, uopće neće biti bitne.

Jednako kako se cure zabrinjavaju oko tisuću stvari, zabrinjavaju se i dečki, samo što će to malo teže priznati. Nesigurnosti su normalna stvar, ali nekada si stavljamo preveliki pritisak oko stvari gdje za tim stvarno nema potrebe. Mislimo da će nas drugi osuđivati i da ćemo ih odbiti ako kažemo nešto pogrešno ili dođe do awkward situacije, ali u većini slučajeva to samo ispadne simpatično, a ne deal breaker.

tužna djevojka Nesigurnosti koje muče cure kada su u vezi – oko ovih 9 stvari se najviše nas zabrinjava

Na Redditu je netko pitao djevojke da izdvoje oko kojih stvari dečki nema potrebe da budu nesigurni, jer niti jednoj curi neće to smetati. Ovo su top odgovori:

1. Ne moraš biti najpametniji u prostoriji

Reći nekada nešto glupo ili priznati da ne znaš nije znak da si glup, nitko ne zna sve. I niti jedna cura neće zamjeriti kada se dogodi takva situacija. Priznati da nešto ne znaš je zapravo znak inteligencije.

2.Pjevušenje

Puno ljudi ima naviku nekada nešto zapjevušiti, ali kada su s nekime, zaustavljaju se jer ne žele biti osuđivani zbog glasa. Ne moraš uopće znati pjevati da bi mogao pjevušiti ili nekada otpjevati neki stih kada baš paše uz situaciji. Da si i najgori pjevač, ispast će simpatično. Nesigurnosti oko glasa su definitivno zajedničke velikom broju ljudi.

3.Kada izgovoriš neku riječ krivo

Da, cura će te možda zezati zbog toga i tada i mjesecima kasnije, ali ne iz zlobe, već će to sve biti šala. Svima se dogodi da čuju neku riječ krivo i iskoriste ju u krivom trenutku na pogrešan način. Ali bolje je i osramotiti se nekada nego šutjeti.

4. Poljubac

Kako god da se ljubiš i koliko god da imaš ili nemaš iskustva, ako među vama ima kemija i poljubac će ispasti za pamćenje. Zabrinjavati se oko toga stvarno nema smisla jer svatko voli drugačije ljubljenje. Čak i da ti je nekada netko rekao da mu se ne sviđa ljubiti s tobom, to može biti samo preferencija te osobe.

Slika nije pronađena I dečki imaju nesigurnosti koje ih muče – oko ovih 7 stvari posebno se zabrinjavaju

5. Znojenje

Dečki će se više oznojiti kada je toplo nego cure. Jasno je zašto bi netko bio nesiguran oko toga, jer mrlje na majici sigurno da nisu privlačne. Ali u takvim je situacijama i curi jasno da je jako toplo i da je normalno da se uznojiš. Koliko god to djelovalo neprivlačno, neće biti razlog zbog kojeg ćeš dobiti nogu.

6.Visina

Još jedna nesigurnost koja to zapravo ne treba biti. Bitno je samo da jasno daš do znanja curi koliko si visok ako ste se upoznali na internetu. I to je to. Kada zna što očekivati, nemaš se oko čega zamarati toliko. Ne mogu svi imati 180 centimetara!

dečko se dosađuje Znakovi nesigurnosti koji odbijaju dečke: Nisu sve nesigurnosti loše, ali ovih 9 jesu

7.Veliki nos

Još jedna tjelesna 'mana' koja je i curama i dečkima izvor nesigurnosti je veliki nos. To je nešto što ne možeš promijeniti nikako osim operacijom, a to je ipak malo predrastično rješenje. Najvjerojatniji je scenarij da cura neće niti primijetiti takav detalj, a ako i primijeti, neće oko toga raditi dramu. Osim ako si kao Pinokio.

8.Sramežljivost

Postoje dečki koji su otvoreni, pričljivi, koji će bez problema prići curi, nije im bed baš ništa, a s druge strane, tu su i oni koji su ekstra sramežljivi i bude im pogotovo neugodno kada su u društvu djevojke koja im se sviđa. Spoiler: cure vole sramežljive dečke!

Top 10 najbogatijih teen glumaca: Tko je to na prvom mjestu i vrijedi vrtoglavih 10 milijuna dolara? Najbogatiji teen glumci Skai Jackson Wyatt Oleff +7 Sadie Sink

Dečki Nesigurnosti zabrinjavanje samopouzdanje

Još vijesti