Slika nije pronađena

Svi imamo neke nesigurnosti i većina njih neće smetati ljudima oko tebe, ali neke mogu biti problematične u vezi. Dat će totalno pogrešnu sliku o tebi i odbiti osobu.

Čak i da makneš na stranu to da će ove nesigurnosti odbiti dečke, odbit će i tvoje nove potencijalne prijatelje, kao i sve druge ljude. Iako svi imamo nesigurnosti, i to je skroz normalno, trebamo raditi na njima i pokušati naučiti nositi se s njima bez da nam utječu na život. Ljudi koji imaju ove nesigurnosti neće djelovati kao osobe koje želiš u svom društvu, a pogotovo kao nekoga s kim ćeš biti u vezi. Za dečke su ovo stvari koje će ih odbiti od tebe.

1.Nemaš prijatelje

Ne moraš biti miss popularnosti i imati uvijek oko sebe 10 ljudi, ali sumnjivo je ako netko nema baš nikakve prijatelje s kojima se povremeno druži. To može u očima drugih izgledati kao da si ekstremno nesigurna i radije ćeš biti sama, nego s ljudima, bila to istina ili ne. Istovremeno, to će na njega staviti pritisak jer će misliti da mu nećeš dati disati i da ćeš htjeti visiti s njim 0-24, a ipak se on želi nastaviti družiti i sa svojom ekipom.

2.Nemaš hobije

Svi vole nešto raditi u slobodno vrijeme, a kada naleti na osobu koja nema nikakve hobije, to će se čini kao veliki znak upozorenja. Pokazuje da nemaš nikakve interese i čini te dosadnom osobom ili osobom koju ništa ne zanima. Sve se sitnice koje voliš raditi u slobodno vrijeme računaju kao hobi, nemoj se sramiti otkriti ih, o čemu god da se radilo. Sve je bolje od toga da nemaš nikakv hobi.

3.Vraćaš se stalno na to kako te bivši povrijedio i svako malo to spominješ

Nema ništa loše u tome da s dečkom imaš razgovor o prošlim vezama i bivšima, ali ako ćeš stalno naglašavati kako te bivši povrijedio, i to svaki, pričati o svemu lošem što su ti napravili, i uvijek to nekako ubacivati u razgovore, izgledat će kao da mu ne vjeruješ i misliš da će te i on povrijediti. Kao da mu niti ne želiš dati šansu, već odmah pretpostavljaš najgore.

4.Prebrzo mu kažeš da ga voliš

Jasno je da nema pravog trenutka u vezi kada je vrijeme za reći nekome da ga voliš, ali nakon par dana ili par tjedana je sasvim sigurno prebrzo. To će uplašiti i odbiti svakoga. Činit će se kao da si needy i da si se prebrzo prejako vezala za njega. Dečkima nije baš uvijek ugodno kada se priča o osjećajima, a pogotovo tako rano. Odmah će mu to biti sumnjivo.

5.Govoriš mu stvari poput toga da je on jedina osoba do koje ti je stalo

Ako je ovo način da mu pokažeš koliko ti je drag i koliko ti znači, to nije najbolji način, imat će zapravo suprotan efekt. Neće ostati oduševljen nego zabrinut i uplašen. Činit ćeš se kao da si očajna i kao da si bez njega ništa.

6.Stalno tražiš da ti potvrdi koliko te voli

Kao da nikada nisi sigurna da je stvarno moguće da te netko voli pa ti svaki mjesec mora iznova dokazivati da te voli i da te neće ostaviti. Prvih par puta može biti slatko, ali nakon tko zna kojeg puta, više neće biti.

7.Budeš ljuta kada se želi družiti sa svojim frendovima, bez tebe

Samo zato što ste u vezi, ne morate uvijek i svugdje biti zajedno, skroz je normalno da se družite nekada i svatko sa svojom ekipom. Ako ćeš svaki put kada ide negdje s frendovima bez tebe biti ljuta i govoriti da si mu dosadila i da se ne želi družiti s tobom, to je itekako znak da si jako nesigurna i kao da nemaš svoj život.

8.Još si više ljuta kada vidiš da priča s nekom drugom curom

Svaki njegov razgovor s osobom suprotnog spola ne trebaš gledati kao da joj se upucava ili da nešto pokušava. Ljubomora je čak i dobrodošla, ali u malim količinama, u velikima je ipak jedna osobina koju nitko ne želi u curi s kojom će biti u vezi.

9.Kopaš mu po mobitelu

Ovo je još jedan znak nesigurnosti koji sigurno nitko neće dobro primiti. Bilo da ne zaključava mob ili znaš kako ga otključati, ne bi trebala kopati po dečkovom mobu njemu iza leđa. Ako te uhvati, izgledat će kao da mu ne vjeruješ iako ti nije dao razlog za to.

Pogledajte još:

Ima li šanse da te dečko prevari? Postoji 7 znakova koji otkrivaju da ti je vjeran i nemaš zašto brinuti

Stvari koje rade samo oni cringe parovi - 15 njih za koje se nadamo da ih ne radite i vi

Cure su otkrile činjenice o seksu za koje bi im bilo drago da su ih znale i prije dok su bile mlade

Nesigurnosti odbijaju dečke loša ponašanja ponašanja koja odbijaju

Još vijesti