Galerija Gledanje u ogledalo Veći nos Zubi koji nisu savršeno bijeli +10 Tamne dlačice na rukama

Kako dolazi ljeto i toplije vrijeme, tako smo sve više zlobniji sami prema sebi. Tražimo si mane i nedostatke od kojih onda radimo veliku stvar i uništavamo si samopouzdanje. U zimi se skrivamo iza slojeva odjeće i svih dodataka koji nas griju, ali na ljeto je drugačija priča.

Nitko nije savršen. Čak ni slavne osobe i influenceri koje pratiš na društvenim mrežama. Točnije, uz pomoć obrađivanja fotografija, svatko može izgledati onako kako poželi i onako kako je za njega savršeno. Kada maknemo filtere, svaka osoba ima neke svoje nesigurnosti, neke detalja na fizičkom izgledu zbog kojih se osjeća loše, kojih se sram ili koje skriva jer misli da je to ružno. Nekome je to možda trbuščić, a nekome zubi. Teško ćeš pronaći osobu koja ja zadovoljna s tim kako izgleda od glave do pete.

Nina Skočak Kako zavoljeti svoje tijelo? Nina Skočak pokazala svoje „nesavršenosti“ i objasnila zašto ih sada voli

Samopouzdanje i zadovoljstvo samom sobom se gradi godinama i nije nemoguće to postići. Ipak, ako ti još uvijek nisi došla tamo i zabrinjavaš se zbog nekih „nedostataka“ u svom izgledu, tu smo da ti kažemo da nema potrebe da se zbog ovih 13 stvari osjećaš nesigurno. Ni ovo ljeto ni sljedeću jesen ni nikada. Oko kojih se to detalja u izgledu cure često osjećaju nesigurno, a nema potrebe da ti one ruše samopouzdanje? Pogledaj ih u galeriji iznad.

Djevojka s pjegicama Neobični detalji na fizičkom izgledu za koje mislimo da ne privlače dečke - a oni ih obožavaju

nisko samopouzdanje mane na tijelu Nesigurnosti u izgledu cure zabrinjavanje detalji u izgledu ruše samopouzdanje zabrinjavaš se bez razloga

Još vijesti