Poziranje

Svima nam nekada treba pomoć kod poziranja jer ne znamo kako se složiti, a da to izgleda dobro. Zato bacamo oko na profile influencerica jer one uvijek imaju neke kul poze koje možemo iskoristiti.

Nekada imamo ideju kako stati za fotku, ali većinu vremena ipak nemamo. Umjesto da objaviš još jednu fotku koja će biti ista ili slična kao i deset posljednjih koje si objavila, promijeni malo ploču i isprobaj neku novu pozu. Trenutno Instagramom vladaju 4 poze koje koriste cure koje su u trendu, a koje možeš iskoristiti i ti.

Slika nije pronađena Kul poze za tvoje selfije ispred ogledala – evo kako stajati ili gdje s rukama! Predlažemo ove 4

Nisu lude ili provokativne, a i bit će idealne ako želiš pokazati outfit.

1.Popravljanje tenisice

 

 

Neke najobičnije radnje koje radiš, zapravo mogu biti kul ideje za pozu. Jedna od njih je i popravljanje cipele ili tenisice. Kada se sagneš kao da ideš popraviti remenčić na cipeli ili nešto na tenisici, to može izgledati jako dobro. Pogotovo u outfitima gdje nosiš štikle.

2.Čučanj i pogled u stranu

 

 

Ovo je jedna poza koju u posljednje vrijeme influencerice itekako obožavaju. Slatka je i drugačija, pogotovo ako se slikaš negdje gdje ti se baš i ne sviđa pozadina pa želiš da se što manje vidi. Samo čučneš kraj onog dijela koji ti izgleda najbolje i imaš kul fotku.

3.Kao podižeš majicu

 

 

Nećeš ju stvarno podignuti, samo malo pridignuti, i tako zadržati. Hoćeš li ju podignuti više pa ti se vidi i malo kože ili ne, ovisi o tebi. Bit će uhvaćen fora trenutak koji će izgledati kao da nije namješten, a i riješila si problem gdje s rukama, da ti ne stoje nekako neprirodno uz tijelo.

4.Popravljaš ruž

 

 

Kao da s prstom popravljaš ruž na usni. Ovo je dobra poza i ako te netko fotka dok se gledaš u ogledalo. Izgleda kao da je uhvaćena slučajno. Čak će i bez ogledala izgledati skroz dobro!

Slika nije pronađena Jednostavni su i primjenjivi: Hackovi koje koriste celebovi kako bi izgledali bolje na fotkama

poziranje Poze kako pozirati fotkanje

Još vijesti