Selfie

Ako si nikada na fotkama ne izgledaš dobro, onda će ti možda savjeti ovog fotografa pomoći. Otkrio je tri sitne razlike u poziranju i fotkanju uz koje baš svatko izgleda bolje. Isplati se isprobati!

Neki kao da su rođeni fotogenični i kada god da se slikaju ili ih netko slika, uvijek ispadnu tako dobro na fotkama. Ako to nije rečenica u kojoj se ti pronalaziš i kod tebe je zapravo skroz suprotno – skoro nikada na fotkama ne ispadaš dobro, onda će ti ovi trikovi pomoći. Jedna je fotografkinja za Purewow podijelila tri jednostavna trika za fotkanje koja svatko može koristiti i zbog kojih će na fotkama početi si izgledati bolje. Radi se o detaljima i nećeš se osjećati glupo ako ovako poziraš jer će i dalje izgledati prirodno. Bilo da slikaš selfie ili netko samo fotka tebe za novu sliku koju ćeš objaviti na Instagramu, uzmi u obzir ova tri savjeta.

Lokacije u Zagrebu gdje se možeš fotkati za Instagram: 10 mjesta koja vole influencerice Lokacije u Zagrebu Jurišićeva ulica Hotel Esplanada +7 City Centar East

1.Nagni se prema naprijed

 

 

Ovo nije savjet koji si vjerojatno do sada čula i jedan koji će možda zvučati čudno, ali ova fotografkinja kaže da pomaže više nego što bi možda pomislila. Ovo je dobar savjet pogotovo za situacije kada sjediš. Kada se nagneš prema naprijed, lice ti više dođe do izražaja i tijelo će ti izgledati bolje.

2.Sakrij dio tijela s torbicom ili stani djelomice iza stolca

 

 

Kada poziraš, pronađi nešto s čime ćeš prekriti dio tijela. To može biti torbica, buket cvijeća ili stolac, samo ih moraš strateški namjestiti. Nemoj se skroz sakriti iza predmeta već ga stavi ispred sebe da zaklanja onaj dio tijela s kojim si na fotkama najmanje zadovoljna kako ispada.

3.Iz ptičje perspektive

 

 

Uvijek je bolje mobitel ili kameru mrvicu podignuti, ne previše – ili nekada i možeš fotkati skroz iz ptičje perspektive. To je uvijek bolja opcija nego spustiti kameru niže. Ovo je kut koji će za sve biti laskaviji.

Poziranje za fotku Kako na fotkama ispasti što bolje? 8 savjeta koji će ti pomoći da budeš više fotogenična

fotkanje poziranje ispasti dobro na fotki biti fotogenična kako izgledati dobro na fotkama savjeti fotografa izgledati prirodno

Još vijesti