Galerija Poze za fotke Kao da se istežeš Kao da se javljaš na satu +8 Stavljaj cvijet u kosu

Jedna muka koju uvijek imamo kada se želimo fotkati je da ne znamo kako se stati. Zato na većini fotografija uvijek imamo iste poze. Vrijeme je da to promijenimo! Od koga ćemo bolje naučiti poze nego od influencerica? Pogledaj njihove i rekreiraj ih i ti!

Kada smo u potrazi za idejama za poze, Instagram je mjesto na kojem znamo da ćemo pronaći najviše inspiracije. Umjesto da na fotkama uvijek koristiš jednu pozu, ovo ljeto isprobaj i neku malo drugačiju. Znamo da je nekada malo sramotno u javnosti zauzimati neke „over the top“ poze jer znaš da će te ljudi gledati i komentirati. Iako te to ne bi trebalo previše brinuti, donosimo ti ideje za poze u kojima te ipak neće biti sram pozirati. Neke od njih možeš isprobati doma, a neke u gradu. Profili balkanskih influencerica vrve idejama! Pogledali smo koje to poze one vole koristiti i izdvojili smo 11 prijedloga koje i ti možeš rekreirati ovog ljeta i učiniti svoj Insta profil još malo zanimljivijim. Ovo će ti pomoći s onim pitanjem „a kako da stavim ruke?“. Sve poze pogledaj u galeriji iznad.

Poziranje Izbjegavaj ove poze za fotkanje: 7 njih koje prečesto viđamo na Instagramu

Poziranje Poziraj sa samopouzdanjem u badiću: 14 poza u kojima se možeš fotkati na plaži

poziranje Poze za fotke za fotografije na instagramu za instagram kako pozirati koju pozu napraviti influencerice poze za plažu

Još vijesti