Poziranje za fotku

U potrazi za novim idejama za poze u kojima bi se mogli slikati za Instagram objave, bacili smo oko na ultimativnu stranicu s inspirativnim idejama – Pinterest. Tamo možeš pronaći inspiraciju za sve živo!

Ako se uvijek pitaš otkud curama na Instagramu ideje za tako fora fotke i drugačije poze – Pinterest. Puno ljudi i dan danas na ovoj stranici traži ideje i inspiraciju za sve živo. Od toga kako urediti sobu do toga kako napraviti skincare rutinu za svoj tip kože ili kako napraviti sama narukvicu. Ovo je ona stranica gdje možeš pronaći hrpu ideja, a u moru sadržaja, izdvajamo ti poze koje i ti možeš isprobati za svoje sljedeće fotke za Instagram. Kada vidimo neke od fotki koje drugi objavljuju, pitamo se kako ih nije sram tako pozirati u javnosti. Nije da rade ništa nedolično, samo je očito da će biti u centru pažnju zbog toga, a mnogima to nije ugodna situacija. Ove te poze neće biti sram raditi ni objaviti jer izgledaju jako prirodno i kao da nisi puno razmišljala oko njih, a malo su drugačije od onih koje inače radiš.

1.Sjedni na nešto povišeno

Kada te netko fotka odozdo to može izgledati jako kul! Samo trebaš negdje u svojoj okolini pronaći takvu lokaciju.

2.Sakrij lice

Neki se osjećaju ugodnije ako im se ne vidi lice jer nikada nisu zadovoljni sa svojim izrazom. I postoji i za to rješenje, a ovakve fotke mogu izgledati jako dobro i možeš ih poslikati doslovno bilo gdje.

Wednesday Addams Poze za selfije koje možeš kopirati od Wednesday Addams: Neka od ove 4 za sljedeću fotku

3.Pretražuj policu s knjigama

Čitanje je kul! Polica s knjigama ti može poslužiti kao pomoć kod poziranja. Pretražuj po njoj knjige, a netko te neka pofotka dok to radiš – i eto dobre fotke.

4.Uhvati zalazak sunca u sobi

Nisu zalasci sunca divni samo ljeti. I ove smo ih zime već imali toliko wow od kojih zastaje dah. Na dane kada je sunčano, iskoristi zalazak i svjetlost koja ti prodire u sobu za fotku. Dosta je da sjedneš na krevet, bez puno kompliciranja i okreneš glavu prema prozoru.

5.Ruka i noga u fokusu

Selfie koji izgleda tako dobro, a uopće ga nije teško rekreirati. Sjesti pred ogledalo i dignuti ruku i nogu u zrak je najlakši dio posla. Kasnije samo trebaš fotku dobro izrezati i to je sav posao.

6.Sjedni na zidić ili prozor

Ne baš ovog trena kada je vani -10 stupnjeva, ali čim postane malo toplije, možeš bez problema kratko sjesti tako negdje vani za fotku. Iskopiraj položaj ruku i nogu i izgledat će super i niti malo umjetno, kao da netko uhvatio dok chillaš.

7.Na pokretnim stepenicama

Jedino što ti treba za ovakvu fotku je da su pokretne stepenica u paru, jedne pokraj drugih jer dok si ti na jednima, osoba koja te fotka treba biti na drugima. Kava i mobitel u ruci će pomoći da znaš gdje s rukama i da budeš manje nervozna.

Par Inspiracija za fotke s dečkom: 7 poza u kojima se možete fotkati i izgledati kao #couplegoals

Poze poziranje za fotku za instagram inspiracija za fotku za instagram Pinterest ideje za fotke kako pozirati

Još vijesti