Slika nije pronađena

Sada možda niti ne shvaćaš koliko su ovi dani bitni, shvatit ćeš tek kada prođu. Neke od njih uzimamo zdravo za gotovo i ne pridajemo im veliku pažnju, ali kasnije su upravo ti dani oni koje ćeš zauvijek pamtiti.

Ovo su oni dani kada ćeš stvoriti uspomene kojih ćeš se sjećati cijeli život. Neće svakome ti dani i te uspomene biti posebni ili lijepo sjećanje, ali itekako su bitni za svaku mladu osobu. Neki od njih će biti velike prekretnice u tvom životu i dani kada ćeš naučiti nešto novo o sebi. Najgluplje što možeš napraviti je da ih preskočiš ili da ne sudjeluješ u njima. Koliko ti se god možda ne ide na maturalnu večer, odi! I to je samo jedan od primjera.

Slika nije pronađena Citirao je Konstraktinu pjesmu za Eurosong u pismenom u školi – evo kako je prošlo

1.Prvi poljubac
Treba li uopće objašnjenje zašto je ovo jedan od onih dana koje ćeš zauvijek pamtiti? Nekima je to lijepa uspomena, nekima baš i ne, ali je dan za pamćenje.

2.Prvi dan srednje škole
Novi razred, novi ljudi, za neke i novi grad i nova sredina, sve je novo i drugačije, ne znaš što te očekuje. Ovo će biti dan koji će definirati sljedeće 3 ili 4 godine tvog života! Zato se ovaj dan pokušaj opustiti i upoznati s razredom otvorenog uma, nemoj odmah ići s predrasudama prema nekome zbog primjerice toga kako izgleda.

3.Maturalna večer
Nemoj ju preskočiti! Čak iako to nije tvoj đir i ne osjećaš se ugodno u fensi okruženju. Barem dođi na nekoliko sati pa ako ti bude baš jako loše, lako otiđeš kući ranije. Najgore je samo ne doći uopće, jer ovo će ti biti dan za pamćenje.

4.Dan kada položiš vozački
Oni koji krenu na vozački već u srednjoj ili odmah nakon srednje osjećat će se posebno kul kada prvi put dođu u školu s autom. Položiti vozački je definitivno jedan od velikih uspjeha. Sigurno ćeš biti presretna kada ti to pođe za rukom – ali i osjetiti olakšanje.

5.Onaj jedan izlazak
Svatko ima u mladosti onaj jedan izlazak koji će pamtiti zauvijek. Ako tebi niti jedan takav ne pada na pamet, onda ti se još nije dogodio. To je onaj izlazak koji ćeš prepričavati godinama kasnije, kada su se dogodile neke totalno neočekivane, ali dobre stvari, koje su ti se dogodile tad i nikad više. Bilo bi šteta da ga propustiš jer si zatvorena doma u sobi i ne ideš na druženja.

6.Kada zaradiš svoje prve novce
Bio to učenički posao, studentski ili si od nekog svog hobija napravila mali biznis. Osjećaj kada dobiješ prve novce koje si stvarno i zaradila i potrošiš ih na nešto je totalno kul. Niti jedna druga plaća i zarada neće biti toliko slatke kao ta prva. Osjećat ćeš se super bogata ili možda dobiješ i samo nekoliko stotina kuna.

7.18.rođendan
Kako god da ga odlučiš proslaviti, ovo je dan koji ćeš pamtiti. Nemoj dozvoliti da ti ga išta pokvari!

8.Zadnji dan srednje škole
Jednako kako ćeš pamtiti prvi dan srednje škole, tako ćeš pamtiti i zadnji dan i norijadu. Nemoj si ga uništiti velikim količinama alkohola ili ne sudjelovanjem.

Slika nije pronađena Živciranje kao neprijatelj broj jedan: 8 stvari oko kojih se svi nerviramo, a ne bismo trebali uopće

tinejdžer mladost najbolji dani Dan za pamćenje

Još vijesti