Slika nije pronađena

Kim Kardashian apsolutno svakom objavom oduševi svoje obožavatelje na društvenim mrežama tako da je to uspjela i u ovom slučaju kada je objavila svoje fotografije iz tinejdžerskih dana! Objavila je fotke na kojima izgleda puno drugačije nego danas, ali se neke stvari nisu promijenile!

Kim Kardashian je novom objavom izazvala pravi kaos jer je objavila fotke iz svojih tinejdžerskih dana. Napisala je zaista zanimljiv opis fotke gdje opisuje kako je baš u tom razdoblju bila neposlušna prema svojoj majki te kako bi željela da njezina djeca ne budu takva kada dođu u tinejdžerske godine. Osim zanimljivog opisa, zanimljivi su i njezini modni komadi koje nosi na slikama – radi se o širokim, poderanim trapericama, oversized bijeloj majici kratkih rukava i chockeru kojeg ima oko vrata. Ovaj odabir je izrazito zanimljiv jer nas podsjeća na sadašnju modu gdje se ponovo također nose široke traperice kao nekada, velike oversized majice s kratkim rukavima, pa čak su i chockeri do nedavno bili opet u modi!

Kim se ovom objavom prisjetila starijih dana, ali je i izazvala nostalgiju svojim modnim odabirom koji dokazuje kako se ipak svi trendovi iz prošlosti kad-tad vrate u današnje trendove i modu.

Pogledajte još:

Vraćaju se traperice koje su bile hit 2000-ih: Tri modela trapki koja će se nositi ove jeseni

Frizer od Kim Kardashian otkrio cijenu ekstenzije repa koju je nosila na Met Gali – past ćeš u nesvijest

Kim Kardashian prošetala gradom u najbizarnijem outfitu ikad – WTF je ovo [FOTO]

Moda trendovi slike mladost instagram kim kardashian

Još vijesti