Konstrakta

Konstrakta je postala prava zvijezda u regiji nakon što je sve osvojila neobičnom pjesmom s kojom će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu.

Iako na prvu pjesma zvuči kao da nema šanse jer je previše čudna, ispalo je da čudno prolazi. Kakav god plasman Konstrakta ostvarila na Eurosongu, nije bitno, jer već je sada zvijezda cijele regije. Pjesma 'In Corpore Sano' je drugačija od svega i hrabar potez Srbije za Eurosong.

Slika nije pronađena Kada je Hrvatska na Eurosongu prošla najbolje, a kada najgore? Evo tko je bio najveći fejl

A bila je i hrabar potez jednog učenika. Jovan, učenik iz Srbije, podijelio je video u kojem je pokazao da je citirao Konstraktu u pismenom u školi, piše Jutarnji list. Imao je temu za esej ili sastav pod nazivom 'Umjetnost je most koji spaja vremena i narode'. Odmah ga je to asociralo na ovu pjesmu. I tako je on napisao 'Umjetnica mora biti zdrava'. Ne zna se je li zadatak bio napisati cijeli sastav ili objasniti zadanu rečenicu. Ali njegova učiteljica nije bila oduševljena ovime.

 

@joovvaaannn #fyp #foryou #viral #umetnicamorabitizdrava ♬ original sound - Zemlja Gruva

 

I dobio je nedovoljan. Čini se da profesorica nije Konstraktin fan i nije ju očarala dosjetljivost ovog učenika.

Slika nije pronađena U veliki dio srednjih škola u Zagrebu uskoro stiže novi predmet: Zove se ŠIZ!

kuhar i medicinska sestra Koja su trenutno top zanimanja za koja ima posla odmah nakon srednje škole? Top 7 najtraženijih

 

Konstrakta eurosong, eurosong 2023 Srbija In Corpore Sano Učenik

Još vijesti