Cooper Allin iz Australije

I to je moguće. Nije prvi put da se dogodilo da netko ne može ući u klub ili bar zbog toga kako izgleda. Neki klubovi imaju 'dress code' koji zahtjeva da gosti budu odjeveni u skladu s njihovim pravilima, ali u ovom su baru otišli još korak dalje.

Nije neočekivano kada te neki fensi klub ne pusti unutra ako ne izgledaš po njihovim pravilima. Imaju dress code koji je unaprijed svima dan do znanja i to je u redu. Ali kada te netko ne pusti u bar zbog frizure, to je već druga priča. Iako zvuči kao nešto što se ne bi dogodilo, dogodilo se. Dečko iz Australije je samo htio s prijateljima proslaviti svoj 18. rođendan u jednom baru. Čak ne ni pravom klubu, već samo baru – i zaštitari ga nisu pustili unutra zbog njegove frizure.

Kim Kardashian North West uspjela zasjeniti Kim i sve ostale na modnoj reviji: Izgledala je ekstra [FOTO]

Pomislili bismo da ima tko zna kakvu frizuru, obrijan neki uvredljivi simbol ili nešto slično, ali ne. On samo ima fudbalerku.

Možda se ova frizura ne sviđa svima, ali to nije razlog da se ikome zabrani ulaz u bar. Fudbalerke su prije bile ekstra popularne, a iako ju je Miley Cyrus pokušala prije nekog vremena vratiti u modu, nije joj to uspjelo. Pa ipak, neki ju i dalje nose. Poput ovog 18-godišnjaka. Nikome u komentarima nije jasno zašto ni gdje je problem s fudbalerkom jer dečko izgleda sasvim normalno. Diskriminacija protiv određenog tipa frizura nikako ne bi trebala postati stvar.

Tangled Internet je pronašao curu i dečka koji izgledaju ISTO kao Rapunzel i princ iz 'Tangleda'

tinejdžer Frizura problematična frizura zabranili ulaz Fudbalerka

Još vijesti