Vozačica u automobilu

Ako imaš priliku otići na vozački, bilo bi šteta da ju ne iskoristiš. Čak i ako misliš da to nije za tebe ili da ti ne treba, imamo 6 razloga zašto će ti dobro doći.

Položiti vozački možda zvuči strašno, ali sve se može naučiti pa tako i ovo. A ako i padneš, nije drama, nisi jedina. Mnogi su super vozači pali i po nekoliko puta prije nego su napokon dobili vozačku. Korisno je imati vozačku. Možda na prvu nisi niti svjesna svih pogodnosti koje ćeš imati kad položiš. Ako se dvoumiš, sada ćemo ti dati 6 razloga koji će ti pokazati sve situacije kada bi mogla biti zahvalna sama sebi jer si ipak otišla na vozački, bila uporna i položila.

Vozački ispit Uskoro polažeš vozački? Posebno pripazi na ovih 8 grešaka zbog kojih mnogi često padaju ispit

1.Svaka će ti lokacija automatski biti bliža
S autom je puno jednostavnije doći bilo gdje i bit ćeš brža nego da ideš s javnim prijevozom. Automatski će ti se tako puno toga činiti bliže i imat ćeš više opcija – i što se tiče društvenog života, ali i za razne druge stvari.

2.Možeš s frendicama u shopping u bilo koji shopping centara
Svi shopping centri koji vam nisu baš dostupni jer su na drugom kraju grada ili u obližnjem gradu, sada postaju dostupni. Možeš pokupiti svoje cure i otići gdje god vam srce želi, a možete obići i nekoliko lokacija bez problema. Plus je i što imate gdje ostaviti sve vrećice da vam ne smetaju.

3.Možeš pozvati ekipu na izlet u obližnji grad
Nećete ići negdje daleko, ali do obližnjeg grada možete otići bez problema. Za vikend kada nemate ništa za raditi i ne znate što bi, sada imate dodatne opcije. Kada postaneš malo bolji vozač, roditelji će te pustiti i da ideš još malo dalje.

4.Osjećat ćeš se samopouzdanije
Nemoj samo da ti samopouzdanje lupi u glavu i da odmah misliš kako si najbolji vozač ikada i da se ne koncentriraš dovoljno i počneš manje paziti. Malo dodatnog samopouzdanja zbog ovoga si ipak možeš dozvoliti, ipak vozačka nije mala stvar, a samopouzdanja nikad previše.

Perrie Edwards i Cardi B Bojiš se ići na vozački? Nisi jedina – i ovih 10 slavnih osoba ne želi ići položiti niti voziti

5.Preko ljeta se nećeš kuhati u javnom prijevozu
Sjeti se ljeta, vrućina i zagušljivih tramvaja punih mirisa znoja. Kada ćeš trebati negdje skoknuti, možeš to napraviti s autom. Nemoj da ti on postane jedino prijevozno sredstvo koje koristiš, ali za ekstremne situacije će biti nešto najdivnije.

6.Više prilika za pronaći posao preko ljeta
Posao preko ljeta zvuči grozno, jer ljeto je za odmaranje, ali kada ti krenu na račun sjedati novci koje si zaradila počet ćeš ga gledati drugim očima. Vozački ti može pomoći i s pronalaskom učeničkog ili studentskog posla – pogotovo ako si iz manjeg grada gdje nema baš opcija.

vozački položiti vozački otići na vozački prednosti ako imaš vozačku voziti auto zašto je dobro znati voziti

Još vijesti