Slika nije pronađena

Svi znaju za njega i svi žele polagati kod njega. Kada bi svi instruktori u auto školama bili kao on, vozački ne bi bio toliki stres brojnim mladima. On je u srcu mlad, snima videe za TikTok i YouTube, a sadržaji su mu i zabavni i korisni.

Je li moguće da još uvijek nisi čula za ovog instruktora vožnje? Postao je posljednjih godina legenda – i to s razlogom. On nije tvoj tipičan instruktor kakve ćeš inače sresti u autošklama. Snima sadržaje za YouTube i za TikTok, a ako tek trebaš ići polagati, njegovi će ti sadržaji itekako dobro doći jer donosi hrpu korisnih informacija, pokazuje kako to izgleda priprema za ispit u autoškoli, kako izgleda vožnja na kojem satu, a daje i savjete kako izvesti primjerice polukružno okretanje na semaforu.



Radi u Autoškoli Siget, a polaganje kod njega sigurno nećeš zaboraviti. Mnogi ga već prepoznaju i na cesti dok vozi, mašu mu i pozdravljaju ga na semaforima... Nije mu problem odgovoriti ili dati savjet bilo kome, riječ podrške, uvijek je tu za pomoći.

@instruktor_trulac

@josipamolnar ##samoljubav ##autoskolasigetspansko ##autoskolasiget ##instruktorvoznje

original sound - Krešimir Stunić

Svojim je sadržajem na društvenim mrežama i rezultatima koje postiže itekako zadovoljan: 'Sadržaj je baš vezan za vožnju i autoškole. Možda zato ima manje pretplatnika, ali gledanost nije loša. Čak sam gledao neke gaming Youtubere, oni imaju po stotinjak tisuća pretplatnika, ali su im pregledi manji nego moji. Zadovoljan sam. Čak mi je autoškola omogućila prostor za editiranje, počeo sam se igrati i Movavi programom i efektima pa sve polako raste. Ufurava se tata polako. Neće tatu vrijeme popapat!', ispričao je za Idesh.dnevnik.hr.

Popričao je još o svemu i svačemu, polaganju kod njega, susretima s fanovima na ulici, kako mu je snimati za TikTok, a i otkrio je koji je nadimak dao svom autu u kojem polažu njegovi polaznici autoškole. Sve to i puno više možeš pročitati OVDJE.

Pogledajte još:

19-godišnjakinja koja pomiče granice – upoznajte mladu glumicu Elmu Tomić

Napredna ili bizarna? Mama šokirala kada je rekla da gleda sa svojim sinovima porniće – ima i dobar razlog

Tko ima bolje zaključene ocjene: gimnazijalci ili strukovnjaci? Jedni su ove godine briljirali!

instruktor polaganje vožnje vozački autoškola

Još vijesti