Perrie Edwards i Cardi B

Neki slavni uopće i odbijaju otići na vozački, a drugi iako imaju vozačku, ona je tu samo da im sakuplja prašinu jer oni nikada ne voze. Nisi jedina koja odbija ići položiti vozački!

Položiti vozački je za neke sitnica koju riješe bez problema, a za druge je to nešto strašno što ne žele niti pokušati. Nije loše imati vozačku i znati voziti, jer puno puta ti ovo može biti korisna vještina. Ipak, kod nekih strah ipak prevlada i radije niti ne pokušaju položiti. Ako se i ti bojiš ići na vozački i uporno to odbijaš, znaj da nisi jedina. Svi imamo neke strahove, a ovo je jedan opravdani, pogotovo kada vidiš koliko drugi voze neoprezno. Iako ne bi trebala pustiti strahovima da ti kontroliraju život, s vozačkim je bolje pričekati da budeš spremna. Sve ove slavne osobe još uvijek nisu dobile svoju vozačku dozvolu - ili su ju jedva dobile i nikad ju ne koriste.

Cardi B
Iako ima garažu, u njoj hrpetinu luksuznih automobila, oni su tu samo za ukras i da ju drugi voze u njima. Ona ne zna voziti i nije nikada položila vozački.

Chase Hudson
Lil Huddy je priznao da je malo bio ljubomoran kada su njegovi frendovi za rođendane počeli dobivati automobile, a on niti nema vozačku. Međutim, s vremenom se pomirio s tim, a i još uvijek stigne položiti!

 

 

Perrie Edwards
Dok god može sama sebi priuštiti vozača, on će ju voziti. Perrie ne zna voziti i nema niti najmanju želju naučiti.

Christina Aguilera
Christina ima vozačku, nekada davno je položila, ali kao da i nije. Rekla je da se toliko boji voziti da to zapravo nikada niti ne radi i vozačka joj je više ukras nego nešto korisno u životu.

Slavni bez šminke Slavne cure bez šminke i frizure: Evo kako izgledaju kada su totalno prirodne

A$AP Rocky
On kao i Cardi B, ima aute, i to fensi luksuzne aute, ali nije on taj koji ih vozi. Za to ima druge ljude.

 

 

Bella Thorne
Još jedna mlada slavna osoba koja izbjegava otići na vozački i položiti. Ona za sada još uvijek živi bez vozačke i nema želju to promijeniti.

Emma Roberts
Emma i vozačka imaju kompliciran odnos. Prvo je polagala i pala. Međutim, kada je ipak uspjela položiti, nije ju koristila i pustila je vozačku da joj istekne, nikada ju nije produžila i sada kao da ju niti nema. Priznala je da vozi loše i da radije to neće raditi.

Breskvica i Kim Kardashian KVIZ: Čini se lagano ALI – znaš li koliko stvarno imaju godina ove popularne zvijezde?

Robbie Williams
Pozvat će radije taksi kada mu treba auto nego voziti. Robbie nikada nije položio vozački i kako se čini, niti ne planira. Uopće to ne želi i ima negativan stav prema vožnji.

 

 

J.K. Rowling
Autorica 'Harry Potter' serijala priznala je da još uvijek nema vozačku i da ju to zapravo uopće ne dira.

Albert Einstein
Čak niti jedan od najvećih genijalaca IKAD nije imao vozačku. On se radio vozio biciklom kada je negdje trebao ići.

Slavne osobe vozačka dozvola ne voze celebovi

Još vijesti