Tužna cura u školi

Tvoji prijatelji iz razreda mogu biti posebno osjetljivi na neke izjave ili rečenice koje ćeš reći na satu pred profesorima. Sve od njih su vezane uz školske obaveze, a upravo zbog toga bi se ostatku razreda mogla zamjeriti.

Ako si ti jedna od onih marljivih učenica koja sve odradi na vrijeme, moramo te pohvaliti! Nije rijetkost da i dalje postoje takvi učenici, ali je više ipak onih koji ne uče, a ni ne odrađuju školske obaveze na vrijeme. Ako ne želiš da te zamrze, onda moraš i paziti što ćeš reći na satu ispred profesora jer bi im se mogla zamjeriti ako spominješ nešto što je vezano uz školske obaveze ili ispite. Iako je tebi to možda lako jer si učila, njima ćeš definitivno zagorčati neke stvari pa samim time imaju razlog zašto si im se zamjerila.

1.Ispit nije bio toliko težak.

Ispit možda tebi nije bio težak, ali nekim drugim učenicima sigurno je. U tom slučaju će se baš ti učenici najviše naljutiti na tebe, samo zato jer si 'stao' na stranu profesora, a profesori uvijek tvrde da njihovi ispiti nisu teški. Osim toga, neki profesori to mogu i pogrešno protumačiti pa će idući put sastaviti još teži ispit, baš zato jer si ti napomenula kako ovaj uopće nije bio težak, a tako možeš zagorčati ocjenu drugima.

Srednjoškolka Stvari iz srednje škole koje ćeš požaliti: Stariji otkrivaju 12 'gluposti' koje žale jer su ih tada radili

2.Imali smo zadaću.

Ova rečenica je veliki NE ako si želiš biti dobra sa svima. Ti si jedna od rijetkih koja je tu zadaću vjerojatno i napisala, dok su svi drugi sigurno zaboravili. Iako te razumijemo, jer želiš da se vidi kako si ti napisala i odvojila vrijeme od kuće da riješiš tu obavezu, to je skroz okej. No, ako ne želiš da te svi zamrze onda ipak tu rečenicu pokušaj zadržati za sebe ili pomogni onima koji ju nisu napisali jer će te tada i oni više cijeniti.

via GIPHY

3.Za danas ste najavili usmeni.

Profesori nekada zaborave što su najavili, a nekada samo znaju da se nitko nije učio pa se prave da su zaboravili najavljeno usmeno ispitivanje. Do problema dolazi kada ih netko podsjeti na to jer će odmah krenuti sa ispitivanjem, čak i kada nisu namjeravali. Mnogi u razredu će ti to zamjeriti jer vjerojatno nisu učili uopće ili nisu dovoljno naučili za prolaz. U toj situaciji se možeš izvući na način da se dobrovoljno javiš za usmeni i spasiš ostatak razreda.

Spavanje ispred laptopa Izgovori za nedolazak u školu koje NE smiješ koristiti – ovi nose titulu najgorih

Pisanje bilješki Tajne dobre skripte: Ako ćeš pratiti ovih 9 koraka za izradu vlastite skripte, sigurno polažeš idući ispit!

Škola obaveze zadaća ispiti usmeno odgovaranje top 3 najgore rečenice razred zamjeriti se

Još vijesti