Spavanje na nastavi

Ne znamo kako im je ovaj prank uspio, ali ideja je odlična. Svima se dogodi da su nekada na satu toliko umorni da bi najradije malo ubili oko. Znamo da to nije dobra ideja, ali nekada se jednostavno dogodi. Ovom učeniku sigurno više neće.

Nije najbolja ideja zaspati na satu. Neke profesore nije briga i pustit će te na miru, ali ima onih koji bi se zbog toga mogli jako naljutiti. A tu su onda i oni koji su kao profesor iz ove priče, koji će to iskoristiti kao situaciju za zabavu. Umjesto da kazni učenika, ovaj se odlučio dobro našaliti s njim. Jedna je učenica iz razreda sve snimila i podijelila na društvenim mrežama, a video je postao viralan jer je ideja izvedena toliko dobro. Umjesto da ga probudi i očita mu bukvicu, ovaj je profesor angažirao sve učenika iz razreda da sudjeluju u pranku.

 

@tainted.doll I can only imagine his reaction when the bell rang and he was sitting in the complete dark alone #fyp #AerieREAL #SmoothLikeNitroPepsi #foryou ♬ Elevator Music - Bohoman

 

Svima je rekao da se što tiše ustanu sa svojih mjesta, pokupe sve svoje stvari i iskradu iz razreda. I ostave spavalicu da spava u miru. Ne znamo kako im je uspjelo spremiti se i iskrasti bez da ga probude, ali uspjelo im je. Profesor je na izlasku ugasio svjetla i zatvorio vrata. Možemo samo nagađati što je mislio kada se napokon probudio jer nažalost cura koja je ovo snimila, nema više video u kojem je snimila njegovu reakciju po izlasku iz razreda.

Konstrakta Citirao je Konstraktinu pjesmu za Eurosong u pismenom u školi – evo kako je prošlo

Slika nije pronađena Tipovi učenika koji postoje u baš svakoj srednjoj školi – i neće ti svi biti dragi

nastava razred Škola Učenik spavanje na satu profesor

Još vijesti