ljubav

Želimo znati gleda li nas kao nekoga s kim ubija vrijeme jer mu je sada dosadno ili stvarno može i zamisliti budućnost s nama, vidjeti se u istoj vezi i za par godina.

Neke cure nisu za duge veze, a neke nisu za kratke vezice. Ako si ti jedna od ovih koja traži i želi dugu, onda ti je sigurno bitno da i dečko s kojim se viđaš bude na istoj valnoj duljini po pitanju toga. Ako se ne vidi s tobom za par godina, sigurno bi bila razočarana kada bi to saznala. Bila bi ipak više razočarana da to saznaš za primjerice tri godine, nego sada odmah. Bolje je znati na čemu smo, čak iako nam se ne sviđa odgovor. Vidi li se tvoj dečko s tobom u budućnosti? Otkrit će ti njegovo ponašanje. Ako radi ovih 10 stvari onda se vidi s tobom u budućnosti, a ako ne radi, onda ne.

1.Želi znati gdje se vidiš za par godina i što želiš u životu
Ispituje te o ovakvim stvarima i on je taj koji započinje takve teme. Kada priča o budućnosti spominje stvari poput 'kada završimo faks mogli bi…' ili 'što kada bi nakon faksa npr. živjeli zajedno?'. Iako su takve stvari još daleko, pokazuje ti da već sada razmišlja o vašoj zajedničkoj budućnosti, ne više samo svojoj.

2.Kada priča oslovljava vas s 'mi' ili 'naše'
Nema 'ja ću' ili 'ja želim' nego 'mi ćemo' ili 'mi želimo'. Gleda te kao dio sebe i dio svog života. Ako on radi neki plan, i ti si dio tog plana.

3.Poziva te na obiteljska okupljanja i proslave
Ili ako još nisi upoznala obitelj jer je prerano, poziva te na druženja s ekipom i rođendane. Uglavnom, gdje god da on ide, zove i tebe sa sobom. Želi da upoznaš ljude u njegovom životu jer zna da te želi tu na duge staze.

Poljubac u obraz Stvari koje se ne bi trebale tajiti u vezi iako je postalo normalno da se o njima laže

4.Ne ljuti se kada ideš negdje bez njega van ili na druženja
Nema ljubomorne ispade ako ideš s frendicama van, jer zna da je to žensko druženje i da on tu nema što raditi. I što onda ako je petak ili subota navečer! Zna da ih ima još hrpetinu s tobom i nije problem ako nekada niste zajedno.

5.Traži te da mu daš savjet kada ga nešto muči
Bilo da su neke male ili velike stvari, želi znati tvoje mišljenje i što ti misliš da bi bilo najbolje napraviti. Dečko koji je tu samo kratko neće brinuti o takvim sitnicama jer ga jednostavno nije briga.

6.Otkad je s tobom, promijenio se i postao bolji
Možda je imao neku lošu naviku kada ste se počeli viđati, ali je svjestan toga i za vrijeme vaše veze ju je promijenio i postao bolji. To ti samo pokazuje koliko je spreman napraviti zbog tebe jer nećemo se ići promijeniti zbog bilo koga.

7.Ne smeta mu ako gledaš preko njegova ramena dok je na mobitelu
Dok piše poruku, dok je na Instagramu ili dok nešto pretražuje na internetu. Ne okreće ekran mobitela od tebe i ne pokušava se maknuti dok to radi. Ne smeta mu ako gledaš što radi jer ti nema što skrivati.

8.Dobra je i pristojan prema tvojim frendicama
Neće se svakom dečku sviđati baš svaka tvoja frendica, i to je okej, jer u konačnici, one su tvoje frendice. Ono što će dečko koji vidi budućnost s tobom raditi čak i ako mu se netko iz tvoje ekipe ne sviđa – je da će biti dobar i pristojan prema toj osobi. Jer zna da je tebi bitna i da će biti u vašem životu.

Zaljubljeni par Zašto ti svaka veza traje kratko? Cure nesvjesno na ovih 6 načina plaše dečke već na početku

9.Rekao ti je nekoliko puta koliko se sviđaš njegovim roditeljima ili prijateljima
Bitno mu je da se sviđaš ljudima u njegovom životu i to ti na ovaj način pokazuje. Ne bi to naglašavao da mu nije bitno.

10.Znaš njegovu lozinku na mobu
Ne skriva ništa od tebe pa ni lozinku za otključati mobitel. Ovo je velika stvar iako se možda nekima tako ne čini.

veza duga veza ima li budućnost dečko ozbiljna veza ljubav

Još vijesti