Zaljubljeni par

Upoznaš dečka i sve se čini kao da ide baš kako treba biti, ali vam odnos svejedno ne potraje dulje od pola godine. Par mjeseci i nestane. I tako svaki dečko! Možda i ti radiš nešto od ovoga, neku grešku za koju niti ne znaš da je greška.

Izgleda da su dečki jako plašljiva bića. Napraviš pokret malo prebrzo, i oni zbrišu. Kada upoznamo nekoga novog s kim kliknemo i s kim nam sve ide glatko, ponadamo se da je to to i da smo napokon pronašli onog pravog. Ali onda hladan tuš – odjednom se sve uruši i on odjednom nestane. Ono čega se dečki izgleda najviše plaše je podizanje veze na novi nivo i kada postaje ozbiljnija. Cure nesvjesno na ovih 6 načina plaše dečke!

1.Nazvala si ga 'svojim dečkom' prije nego ste definirali vezu
Niti jedan dečko ne voli kada se ponašaš kao da ste nešto više nego što stvarno i jeste. Iako se ponašate kao par, ako još niste imali razgovor i definirali što ste, nemoj ga zvati svojim dečkom. Definirati vezu je veliki korak za vaš odnos i nije nešto što bi ti sama bez njega trebala odlučiti.

2.Stalno ga ispituješ što radi i gdje je
Ovakvo mu vjerojatno djeluješ malo previše napadno. Pogotovo jer ste tek počeli dejtati i nema potrebe da znaš svaki njegov pokret. Konstantne ovakve poruke mogu smetati dečku i kasnije u vezi, a pogotovo na početku. Samo će ga uplašiti jer će misliti da si priljepak.

Flertanje Ako ti simpa ne daje dovoljno pozornosti – uz ovih 10 suptilnih načina dobivaš pažnju od SVAKOG dečka

3.Imala si ispad ljubomore
Nešto ste kratko zajedno, a već si mu pokazala da mu ne vjeruješ. Naravno, tek ste počeli dejtati, ali ako već sada sumnjaš u njega i njegovo ponašanje, kako će tek biti kasnije. Možda u tvojoj glavi to izgleda kao da mu pokazuješ da ti je stalo i da ti se jako sviđa, ali on to sigurno neće tako vidjeti.

4.0/24 tražiš da mu pažnja bude na tebi
Samo zato što ste sada počeli dejtati, nemoj očekivati da će mu se cijeli svijet krenuti okretati oko tebe. Da, bitna si mu, ali ima i druge stvari u životu koje su mu bitne. Konstantno slanje poruka i prigovaranje kada ne odgovori unutar 5 minuta…djeluje ekstra napadno i kao da ti je on cijeli svijet. A u vezi ste mjesec dana.

Cura i dečko Stvari koje trebaš raditi u vezi ako želiš da ona potraje: Parovi koji su dugo skupa otkrivaju 16 tajni

5.Želiš da upozna tvoju obitelj
Previše brzaš sa sljedećim korakom u vašem odnosu. Pogotovo kada je to neki veliki poput toga da upozna tvoju obitelj. Stigne, ima vremena. Požurivanjem nećeš vašu vezu učiniti ozbiljnijom nego su veće šanse da se ona puno prije raspadne.

6.Misliš da se sada treba prestati družiti sa svojim prijateljima
Ako očekuješ da će se početi družiti se samo s tobom i da se više neće toliko vidjeti s ekipom, čeka te neugodno iznenađenje. Vaša veza sigurno neće dugo izdržati. Nitko neće mijenjati ekipu koju ima godinama za curu koju zna par mjeseci. Ako ćeš mu oko toga raditi probleme, možeš očekivati da će odabrati prijatelje umjesto tebe.

veza Dečki Prekid ne uspijeva problemi početak veze

Još vijesti