Poljubac u obraz

Iako mnogi misle da su laži zdrave, to ipak nije tako u apsolutno svemu. Nekada je u redu lagati kada su u pitanju zaista neke sitnice, ali ne neke velike stvari poput ovih.

Neke laži u vezama su postale prihvaćene i normalne, makar ne bi trebale biti. Opće je poznata činjenica da ne postoji osoba koja apsolutno nikada ništa ne laže, ali smo kod nekih stvari postali neozbiljni i tajimo bitne situacije koje možda i ne bi trebali. Zato neke od ovih stvari nikada ne bi trebala tajiti pred svojim dečkom, pogotovo ako ste u ozbiljnoj vezi za koju želite da potraje.

Svakodnevne navike
Laži o nekim svakodnevnim navikama koje vas smetaju međusobno nisu dobre. Uvijek bi se trebali izjasniti oko onoga vam smeta pa da se te stvari promijene. Nikada ne znaš hoćeš li s tom osobom živjeti u budućnosti pa je bolje da te svakodnevne navike koje vas smetaju riješite odmah.

via GIPHY

 

Budućnost
Ako planirate ostati zajedno, onda bi trebali i iskreno pričati o budućnosti, a ne nuditi lažna obećanja za koja odmah znaš da se neće ispuniti. Samim tim mu daješ i lažnu nadu koju onu iščekuje jer je to sve dio vaše zajedničke budućnosti.

Prijatelji Sve laži koje su ti rekli filmovi o odraslom životu – definitivno ovako neće izgledati

Novac
Oni koji su u ozbiljnijoj vezi već su sigurno imali razgovore o novci, zaradi, ali i financijskim planovima u budućnosti. Financije nikada ne bi smjele biti tajnovite između vas dvoje, pogotovo kada je u pitanju već ozbiljnija veza i ako oboje radite.

via GIPHY

 

Sreća
Zaista nije prihvatljivo da si međusobno lažete da ste sretni jedan uz drugoga, ako to zaista nije tako. Osjećaji bi se trebali uvijek iskreno iznositi, bez obzira na krajnji ishod vaše situacije! Zato nemoj lagati da si sretna, ako nisi.

Kondom Uhvaćeni u laži: Prozvala je i posramila dečke koji ne žele nositi kondom jer kao ne stanu u njega

Izlasci
Ukoliko ne izlazite zajedno, laži ovdje baš i nisu dopuštene. Pogotovo su nedopuštene ako se u tvojem izlasku dogodilo nešto ozbiljno jer dečko je prva osoba kojoj bi to odmah trebala reći. U svakom slučaju, istina se uvijek sazna pa zato nije prihvatljivo tajiti neke stvari iz izlazaka.

via GIPHY

 

Prošlost
Prošlost u vezama je često vrlo osjetljiva tema zbog ljubomore jedne od dviju strana. No, ako zaista želiš dobro upoznati drugu osobu, trebala bi prihvatiti njegovu prošlost takvu kakva je, a ne o njoj lagati. Ako lažemo o prošlosti, automatski predstavljamo krivu sliku o sebi, odnosno o tome kakvi smo nekada bili.

živčana Stvari o kojima nikada ne bi trebala nikom lagati – kod ovih 9 se drži istine jer ćeš biti otkrivena

veza ljubav laži laganje u vezi svakodnevne laži

Još vijesti