Slika nije pronađena

Ako nemaš dečka onda se brineš kako naći jednog i hoćeš li se ikada ikome svidjeti, a ako pak imaš dečka, onda ćeš se početi brinuti hoće li vaša veza stvarno potrajati ili će ti slomiti srce. Uvijek imamo ljubavne brige, ali evo da ti jednu skinemo s uma! Ovi znakovi otkrivaju da je vaša veza sigurna od prekida.

Uvijek je rizik da ćeš završiti sa slomljenim srcem ako se zaljubiš u nekoga i uđeš u vezu. Možda će sve biti idealno, a možda i prekinete. Ne možeš znati što se može dogoditi i hoće li ta osoba ostati u tvom životu godinama i godinama ili će za koji mjesec nestati. Prekid je nekada teško predvidjeti, ali ovi znakovi će ti otkriti da nemaš brige, jer veza u kojoj si trenutno je ona za duge staze. Ako pak svoju vezu ne prolaziš u ovim znakovima, onda barem znaš da to nije to.

1.Slušate savjete jedno od drugog

Očekivano je da ćeš s dečkom pričati i o onim manje lijepim stvarima, onima koje te muče i zbog kojih ne možeš navečer zaspati jer te stresiraju do iznemoglosti. Ako imaš osjećaj da ne možeš s njim pričati o ovome, to je već problem. Isto je problem i ako nakon što si izjadala dušu dečku, on samo kaže 'pa dobro, riješit će te' ili nešto slično što pokazuje da ga baš i nije previše briga za tvoje probleme. Oni partneri koji si međusobno daju savjete i pokušavaju jedno drugome pomoći, ali i slušaju te savjete, su oni koji imaju sjajnu budućnost.

2.Kada vam se nešto dobro ili loše dogodi uvijek to prvo javljate jedno drugom

Tko je prva osoba koja će ti pasti na pamet da joj trebaš javiti kada ti se nešto super ili nešto ekstra loše dogodi? Ako je to osoba s kojom si u vezi, to je dobar znak. Obično je prva osoba koja ti u takvim situacijama padne na pamet ona koja ti je bitna i s kojom si si jako bliska.

3.Dajete si izvještaje o tome što vam rade prijatelji i obitelj

Oni parovi koji su upoznati s prijateljima i s obitelji jedno drugog su oni koji su ozbiljno u toj vezi. Nećeš ići upoznavati s osobama iz svog života nekoga s kime ne misliš ozbiljno. Kada si redovito dajete izvještaje o tome što je nečija mama napravila jučer ili što se dogodilo s tvojom prijateljicom, znaš da ste se dovoljno ukorijenili jedno drugome u život.

4.Pamtite sitnice

Kada ti se netko jako sviđa, zapamtit ćeš i najsitnije detalje koje ti kažu. Koliko toga zapamtiš o nekome, zapravo ti otkriva koliko ti je taj netko bitan. Za kojim stolom voli sjediti u svom kafiću, što uvijek jede na svoj rođendan, ima li neku šašavu tradiciju koje se redovito drži, koliko šećera stavlja u kavu… ovakve i slične gluposti se čine ne bitne, ali kada primijetiš da je dečko zapamtio to i puno više, što si mislila da sigurno neće, to je dobar znak.

5.S tom osobom ne moraš glumiti da si pametnija, zanimljivija ili zabavnija, jer znaš da te voli takvu kakva jesi

U njihovom ćeš se društvu osjećati opušteno čak iako se još možda ne poznajete full dugo. Kada znaš da se nekome sviđaš čak i bez šminke, kada si loše volje, da neće misliti kako si glupa ako izvališ neku totalnu glupost ili da si dosadna ako priznaš da petkom ne voliš izlaziti nego biti doma. S nekim ćeš se ljudima uvijek osjećati kao da se moraš truditi biti najbolja verzija sebe, pa čak i ponekad glumiti da si netko tko nisi, ali takvi ljudi nisu oni koje će dugo ostati u tvom životu.

6.Slažete se da se ne slažete oko nekih stvari

Parovi se ne slažu uvijek baš oko svega i to je skroz u redu. Ne morate imati sve iste interese i skroz iste poglede na svijet, to ne znači automatski da je vaša veza osuđena na propast. Ono kako ćete se nositi s nesuglasicama je bitno. Popustiti i složiti se da se jednostavno ne slažete oko nečega i nastaviti dalje nije uvijek najlakše, ali je znak da vam je itekako stalo jedno do drugoga i da ste si bitniji nego što to možda misliš.

7.Nije vam problem pričati o budućnosti

Ovo možeš vidjeti već na početku vaše veze i razgovora o definiranju što ste. Oni koji izbjegavaju takve razgovore, rade to s namjerom, jer ne vide budućnost s tobom. Ne morate svakih mjesec dana pričati o vašoj vezi, ali kada dođe vrijeme, ako to prođe glatko i bez problema, onda će tako vjerojatno prolaziti i svi slični razgovori koje ćete voditi kasnije, u budućnosti.

8.Nemaš osjećaj da te ta osoba sputava

Nema goreg nego kada se osjećaš kao da zbog dečka moraš otkazati dogovor s frendicama jer znaš da će se naljutiti ako se ne vidite u petak ili kada dečko inzistira da se družite iako zna da imaš obaveza za školu ili se baviš nekim hobijem u to vrijeme. Kada si s osobom koja je tu i misli tu i ostati, onda nećeš imati osjećaj kao da te sputava i da moraš zbog njih stalno birati između te osobe i nečega drugog što želiš.

Pogledajte još:

Koliko bi se često trebala viđati s dečkom s obzirom na to koliko ste dugo zajedno?

Ljubiš li se dobro ili loše? Ovih 8 znakova pokazuje da se baš i ne znaš ljubiti

Pitanja koja obavezno pitaj budućeg dečka prije nego uđete u vezu: Odgovore na ovih 15 moraš saznati

veza duga veza ljubav ozbiljna veza

Još vijesti