dečko s buketom cvijeća

Samo zato što ti je ovakav dečko jako privlačan i čini ti se kao dobra ideja s njim ući u vezu, nemoj, jer garantiramo ti da to ipak nije dobra ideja i dobre su šanse da ćeš ostati povrijeđena.

Vjerojatno ćeš nekada tijekom života pasti na dobar dio ovih dečki, samo se tada trebaš prisjetiti da bolje da od vašeg odnosa ne očekuješ bajku. Jer iako se možda čine odlični i super zanimljivi, osjećaš se s njima posebno, zapravo nisu nikako materijal za ozbiljnu vezu. Ukoliko tražiš casual odnos, onda će ti s njima biti super, ali većina cura ipak naginje k ozbiljnim i pravim vezama. Zato su ovi tipovi dečki zanimljivi samo kao netko o kome ćeš sanjariti, ali ne i kao netko s kim ćeš stvarno ući u vezu.

Sretna djevojka Status veze: slobodna! 9 objašnjenja zašto su najbolje cure uvijek bez dečka

1.Puno stariji dečko
Cure uvijek privlače stariji dečki od njih i to je zato što najčešće dečki naših godina nisu emocionalno zreli i ponašaju se kao da imaju 10 godina. Ali, koliko staro je prestaro? Možda ti se čini da je puno stariji dečko dobra ideja jer je ozbiljan, zna što želi, želi ozbiljnu vezu, nema drame s njim, ponaša se prema tebi lijepo… i sve je to dobro, ali ako se radi o razlici od 6-7 godina, to je itekako previše. Ne čini se puno, ali sada, dok si mlada, previše je. Nije ti možda palo na pamet da nema curu svojih godina jer ga niti jedna njegovih godina ne želi? Kasnije se ova razlika u godinama neće činiti velika, ali kada imaš 17-18 godina, itekako je velika.

2.Bad boy
U svakoj romantičnoj komediji glavna cura padne na zločestog dečka i svojom ga ljubavi promjeni. On je uzbudljiv, spreman na avanture i ludosti, opušten, samopouzdan, sve što će te privući. Ali nije materijal za vezu i nećeš od njega svojom ljubavi napraviti dečka za vezu. Ovakvi se dečki neće vezati i najčešće će te samo zavlačiti. Dok te na kraju ne zamijeni nekom drugom.

3.Dečko koji je na papiru sve što tražiš
To je onaj tip dečka koji je idealan da ga odvedeš doma mami i tati. Pun je razumijevanja, sve razumije i nikada se ne ljuti, možeš se osloniti na njega, osjećaš se sigurno s njim, ima sve osobine koje želiš u dečku! ALI. Uvijek postoji ali koji će sve zeznuti pa tako i ovdje. Iako on izgleda na papiru savršeno, u stvarnosti je dosadan. Dobar je i drag i nemaš zapravo razloga zašto ga ostaviti, ali veza s njim postat će brzo navika. Kao da nema svoju osobnost i prilagođava se tebi u svemu. To se samo čini dobro i s vremenom postane loša stvar.

4.Disney princ
Dečko koji je oličenje princa, onaj koji je šarmantan, romantičan i pravi đentlmen! Nije ni čudo da bi svaka cura pala na njega. Ono što tada zaboravimo je da Disney princ nije stvarna osoba nego lik iz bajke. Kada ti se sve čini kao da je predobro da bi bila istina, i to vjerojatno tako i je. Na početku vaše veze će biti princ, ali to je samo gluma i kada maska polako počne padati, to više neće biti to. Jer nitko nije toliko savršen. Ne kažemo da ne postoje dečki koji su prave dobrice i kavaliri, ali puno njih zapravo samo nosi ovakvu masku dok te ne uvuče u svoju mrežu.

zgodan dečko Njegovo ti lice može reći kakav će biti u vezi – evo što kažu pune usne, a što velike uši

5.Influencer
Sviđa ti se, pratiš ga na društvenim mrežama i nekako mu uspiješ i zapeti za oko. Počnete se redovito dopisivati, izlazite na dejtove i osjećaš se kao na vrhu svijeta. Cure misle da je ovo ulaznica za luksuzni život, ali u realnosti nije tako. Njemu će društvene mreže i karijera uvijek biti broj 1, a ti broj 2. Tu je i nošenje s hrpom drugih cura koje će ga redovito opsjedati, čak i kada znaju da je u vezi. Nije tako bajno kako ti se čini.

6.Petar Pan
Petar Pan je tip dečka koji nikada nije odrastao i niti neće odrasti tako skoro. Ovakvi su dečki super zabavni i super dragi. Odlični su, ali kao prijatelji. U vezi, njegova djetinjasta strana redovito će te smetati kada dođe do nekog problema ili razgovora o osjećajima. Voditi ozbiljne razgovore s ovakvom osobom neće biti najlakša stvar na svijetu. Ovakvi dečki nisu spremni za vezu dok se ne pomire s tim da moraju odrasti.

Slika nije pronađena Zašto cure uvijek ignoriraju dobre dečke i padaju na one 'zločeste'? Postoji 7 razloga zašto to radimo

7.Zavodnik od kojeg ti klecaju koljena
Da, očarat će te i bit će mu sav fokus na tebi, uvijek će reći baš onu pravu stvar i s njim ćeš se osjećati kao da si na vrhu svijeta. I tako ćeš se osjećati to kratko vrijeme dok će mu biti fokus na tebi, onda će se prebaciti na drugu curu. Oni dečki koji su zavodnici neće biti materijal za vezu. Njemu je zavođenje zabavno i voli to raditi i kada tebe osvoji, pronaći će neku drugu žrtvu. Ovakvi dečki ne znaju što i kako dalje nakon što te osvoje. Flertanje i zavođenje im ide odlično, ali što nakon toga? Pojma nemaju. Zato i odu dalje u nova zavođenja.

veza dečko materijal za vezu nije za vezu ljubav

Još vijesti