cura i dečko

Može ti reći da želi vezu i da je spreman, ali ako njegovo ponašanje govori suprotno, budi oprezna. Pogotovo ako ti i tvoj instinkt govori da tu nešto ne štima i malo ti se čini čudnim njegovo ponašanje tu i tamo.

U redu je da netko još nije spreman za vezu. Dečkima treba malo dulje nego curama da emocionalno budu zreli i spremni za ozbiljnu vezu. Po nekim njegovim ponašanjima možeš vrlo lako saznati je li spreman za taj korak ili ne. Ući u vezu s nekim tko nije spreman može biti loša ideja, jer ili ta veza neće biti onakva kako si zamislila i bit ćeš tužna i razočarana, a može završiti i kao toksičan odnos koji će ti na kraju slomiti srce. Koliko god da ti se netko sviđa, ako nije spreman za vezu, bolje je tu osobu za sada pustiti. Možda samo trenutno ne želi vezu ili još nije dovoljno zreo za nju. To ne znači da te ne voli ili da mu nije stalo, samo još nije na tom nivou. Ovi će ti znakovi pokazati da ništa od ozbiljne veze s njim za sada.

1.Nikada do sada još nije bio u ozbiljnoj vezi, a malo je stariji
Samo zato što je stariji, ne znači da je i zreliji. Iznenadila bi se koliko starijih dečki zapravo nisu i dalje zreli. To što nikada nije bio u vezi nije mu odmah minus, ali nije čudno ni ako ti je zbog toga malo sumnjiv. Pogotovo ako su jedini odnosi u kakvima je bio neki casul, prijatelji s povlasticama tip odnosa.

2.Kada bira između tebe i prijatelja, često odabere njih
Nemoj očekivati da će se u potpunosti prestati družiti s prijateljima jer to baš i nije fer. Iako se viđate, i dalje je dobro da se viđate nekada i svatko sa svojim prijateljima. Problem je ako on kada treba birati između tebe i prijatelja, većinom odabere njih.

Cura i dečko Veze koje je teško preboljeti: 7 najbolnijih prekida koji ti se mogu dogoditi

3.Svako malo spominje svoju bivšu
Možda te uspoređuje s njom, ili uspoređuje vaš odnos s njihovim, ili se samo žali na nju, nije uopće bitno u kojem kontekstu spominje nju, ali ako ju svako malo spomene, ipak ju još nije prebolio – što god da rekao, ovakvim ponašanjem to jasno pokazuje. Iako si možda znatiželjna i želiš znati što se dogodilo i zašto su prekinuli, nije zdravo da stalno priča o njoj.

4.Neodgovoran je
Općenito u životu mu odgovornost nije jača strana. Ne mora ti to reći, jer vjerojatno i neće, ali ćeš to moći prepoznati kroz njegova druga ponašanja. Ako nije odgovoran s ničim drugim u životu, zašto očekuješ da će iznenada postati odgovoran kada je u pitanju odnos s tobom? Vjerojatnije je da neće.

Dečko i cura Zašto mu nikada nisi postala službeno cura? 6 razloga zbog kojih te dečko gleda samo kao 'zabavu'

5.Izlasci su mu život
Veza nije kraj društvenog života i neće tada svaki vikend provoditi sami kod nekoga doma i prestati izlaziti. Postoje oni ljudi kojima su izlasci SVE. Svaki vikend mora biti vani, napije se, troši puno novaca u izlascima, tamo se pretvara u drugu osobu, ne želi da zajedno idete van…u tom slučaju se trebaš čuvati, pogotovo ako to nemate zajedničko i ti nisi netko tko MORA biti vani svaki vikend.

6.Govori jedno, a radi drugo
Kada netko daje obećanja, govori divne stvari, ali još nikada svojim ponašanjem nije te riječi stvarno i potvrdio, mulja te. Lako je svašta reći, pogotovo ono što zna da želiš čuti, ali riječi su samo riječi. Onaj kome je stalo i tko stvarno misli to što kaže će ti to i potvrditi svojim djelima. Ne jednom, nego non stop.

7.Ne pamti sitnice i detalje koje mu kažeš
Očito je da mu nije baš toliko stalo koliko misliš da je ili koliko on priča. Sitnice su te gdje ćeš najbolje vidjeti je li mu baš toliko stalo. Osoba kojoj si bitna će pamtiti i neke male detalje koje kažeš i to ti kasnije i pokazati.

veza dečko nije za vezu materijal za vezu osobine problematican ljubav