zgodan dečko

Ne znamo želimo li vjerovati u ovo i koliko je fer stavljati u isti koš sve ljude koji imaju neku značajku, ali ekspertica u razumijevanju crta lica kaže da je moguće samo iz pogleda na lice znati kakav će taj dečko biti u vezi.

Lice je slika onoga kakvi smo iznutra. To je pretpostavka kojom se vodi Jean Haner, ekspertica u razumijevanju crta lica, u svojoj knjizi 'The Wisdom of Your Face: Change Your Life with Chinese Face Reading'. Ona obilježjima na licu daje puno veće značenje nego mi, a čini se da je s godinama proučavanja došla do nekih itekako zanimljivih zaključaka. Tvrdi da se po tome kako izgleda lice nekog dečka, može zaključiti kakav će biti u vezi. Ovo zvuči kao idealna prilika da si još malo dodatno zakompliciramo ljubavni život i da donosimo zaključke o nekome na temelju lica i toga ima li veliki ili mali nos. Zvuči šašavo, ali Jean tvrdi da je ovo točno.

Veliko čelo

Ako dečko koji ti se sviđa ima veliko čelo, pripremi se na strpljenje u vašem odnosu. Ovaj tip dečki voli jako dobro promisliti prije nego donese odluku i nešto napravi. Veza će se s njim razvijati jako sporo. Nemoj očekivati da ćete unutar par tjedana postati službeno par ili da će te brzo upoznati sa svojim prijateljima. Sve će se to dogoditi, ali ćeš se načekati više nego što misliš.

Guste velike obrve

Dečki ne čupaju obrve pa tako možeš biti sigurna da te neće zavarati s tim kakve obrve prirodno imaju. Oni s gustim i velikim obrvama su dečki koji će prije slušati razum nego srce. Svemu gledaju analitički i logički. I uz to su puni samopouzdanja.

Tanke i male obrve

S druge strane, ako ima male i tanke obrve onda nemoj očekivati da će on napraviti prvi potez. Ovi su dečki jako nesigurni u sebe i to ih sprječava da se jave curi koja im se sviđa ili da ju pitaju za vezu. Ako želiš nešto s njim, skupi hrabrosti i priđi mu. Jer se inače možda nikada nećete ni dogoditi.

Velike oči

Ima veliko srce i prava je dobrica. Nije netko tko će te namjerno povrijediti ili se prema tebi ponašati nepristojno ili bez poštovanja.

Male oči

Ako primijetiš da su mu oči nešto manje, to ti može reći da se radi o osobi koja ne vjeruje lako ljudima. Za njegovo ćeš se povjerenje morati dokazati da si ga vrijedna prije nego ga dobiješ. Ovakvi su dečki više rezervirani i čini se kao da drže neku distancu.

Veliki izražen nos

Perfekcionist, voli sve isplanirati do najmanjih detalja, jako je izbirljiv i bit će dovoljna i mala sitnica da izgubi živce. Eksplozivnost nije baš najbolja osobina za vezu, ali je osobina koju možeš očekivati od dečki koji imaju veliki nos.

Mali nos

Pametni su i znaju kako doći do onoga što žele. Trudit će se oko toga da te osvoji i možeš biti sigurna da ćeš u tren oka pasti na njegov šarm. Ne da im se ganjati curu danima ili tjednima, vole biti izravni i da se stvari odvijaju što brže. Ako mu se sviđaš, neće čekati da te pita hoćeš li mu biti cura.

Velike i pune usne

Ovo je osoba kakvu želiš za vezu. Njima odnosi s drugim ljudima znače jako puno u životu. Kada su u vezi, ona im je prioritet i nemaš brige oko toga da će te zapostaviti. Nema šanse da se to dogodi. Definitivno je osoba za ozbiljne veze.

Male ili tanke usne

Dečki koje imaju male i/ili tanke usne su tipovi koji će iako su u vezi, htjeti vrijeme i prostor za sebe. Ne žele biti s curom non stop, viđati se svaki dan ili čuti non stop. Vole svoje vrijeme, koje će biti samo za njih.

Velika brada

Ukratko, ovo su dečki koje bi mogli nazvati ženskaroši. Njima je teško biti samo s jednom osobom, žele biti slobodni i imati opcije. Teško da ćeš takvog dečka vezati. Uz to, kada su u pitanju odnosi s curama, bitniji im je fizički odnos i kemija, nego neke druge, dublje povezanosti. Oni su za kratke površne veze.

Mala brada

Dečko koji neće imati mišljenje o ničemu i koji će biti tvoj psić. Oni kod kojih je na licu posebno izraženo to da imaju malu bradu su dečki koji će se rado podrediti tvojim željama i tvojoj volji.

Okrugli obrazi

Zaobljeni okruglasti obrazi su znak da će u vezi s tim dečkom on biti taj koji je glavni. Vole moć i žele biti ti koji će donositi sve važne odluke.

Izražena čeljust

Oni koji imaju baš jako izraženu čeljust su dečki koji će te i zbog najmanje sitnice osuđivati. Puni su osuda i kada im nešto nije po volji, budi sigurna da će ti to i reći. Ne samo jednom. Uz to su i odlični u procjenjivanju ljudi pa neće samo tako biti u vezi s bilo kim.

Velike uši

Oni koje pravila ne zanimaju i koji su tu da rade sve po svom. Veza s ovakvim dečkom će ti biti skroz zabavna i luda. Prave su šaljivđije i svaki će dejt s njim biti nezaboravan, u to možeš biti sigurna.

Pogledajte još:

Čekaš da ti pošalje poruku, ali ništa ne stiže: 7 okrutnih, ali istinitih razloga zašto ti se ne javlja

Psihološki trikovi uz koje možeš provjeriti da li te dečko stvarno voli

Zašto cure uvijek ignoriraju dobre dečke i padaju na one 'zločeste'? Postoji 7 razloga zašto to radimo

crte lica kakav je u vezi otkriva lice dečko veza

Još vijesti