Sretna djevojka

Uvijek se na soliranje gleda kao nešto negativno, ali zapravo uopće nije loše biti solo. Ono ima svoje prednosti, kao i nedostatke. Ali njih ćemo ovog puta ignorirati i fokusirati se na pozitivne strane.

Cure koje nisu u vezi su dosadne, nitko ih ne želi, nisu privlačne, ne znaju zavesti dečka… sve su to gluposti u koje nemoj vjerovati. Nikako nije istina, niti blizu. Cure koje su same zapravo samo ili nemaju sreće u ljubavi ili je možda i njihov odabir da ne ulaze u vezu. Zapravo, mnogi kažu da su najbolje cure uvijek solo. I ako pogledaš oko sebe, uvjerit ćeš se da dobar dio cura koje znaš da nemaju dečka, zapravo su kraljice. A 9 objašnjenja zašto su najbolje cure one koje su većinom solo su:

1.Dečki misle da si već u vezi jer si top
Cure koje su koje su jako zgodne i koje su po karakteru sve što se može poželjeti su najčešće same jer kada ih netko vidi ili upozna, pomislit će kako nema šanse da je takva cura solo. I onda neće niti pokušati ništa da se ne sramoti.

2.Introvert si
Sramežljivija si, ne možeš se opustiti u velikoj grupi ljudi, ne pričaš puno kada si okružena novim ljudima… Sve to mogu biti prepreke da upoznaš nekog novog, ali to ne govori ništa loše o tebi. Skroz je u redu biti introvert i ako će te netko osuđivati zbog toga, takva ti osoba niti ne treba u životu.

3.Imaš kriterije koje ne spuštaš zbog nikoga
Znaš točno kakvog dečka želiš i ne želiš ništa manje od toga. Skroz u redu! To će te sputavati u tome da budeš u vezi, ali zato kada naiđe onaj pravi, imat ćeš vezu kakvu si cijelo vrijeme priželjkivala.

Slika nije pronađena Stvari koje mogu raditi samo cure koje nisu u vezi: Zbog ovih 20 se isplati biti solo

4.Prštiš od samopouzdanja i to plaši dečke
Samopouzdanje je privlačno, ali za puno dečki to ne vrijedi. Iako kažu da žele takvu curu, oni će se istovremeno bojati samopouzdanih cura. To su cure koje imaju izgrađen i jak karakter, koje se ne daju zezati i zavlačiti, koje neće trpjeti gluposti i koje će otkantati dečka kada vide da to nije to. Naravno da ih se onda dečki boje.

5.Važna ti je tvoja rutina i način kako ti izgleda svakodnevica
Nema ništa loše u tome da sama sebe stavljaš na prvo mjesto. Dapače! Neke cure vole kako im izgleda svakodnevica, imaju hobije, ritam koji im odgovora, a dobro znaju da će veza to preokrenuti i da će morati promijeniti prioritete. Nisu svi spremni za to. Nekima je uspjeh u školi ili hobijem kojim se bavi broj 1 stvar u životu.

6.Tvoj je život već sada pun ljubavi i svjesna si toga
Ne treba ti dečko da bi se osjećala sretno i voljeno. Za neke cure ljubav i veza uopće ne igraju nikakvu ulogu u životu i nije to nešto što aktivno traže. Imaju svoju obitelj, prijatelje i druge sitnice koje ih vesele. Dečko im nije nešto što imaju na popisu želja.

Nasmijana cura Zašto je super biti single? Ne treba ti dečko! Ovih 10 prednosti imaju solo cure

7.Nije te lako osvojiti
Neke će se cure rastopiti na cvijeće i komplimente, a druge će na takve geste reagirati s 'i? pa što?' jer im to neće biti ništa posebno. Ako si i ti jedna od takvih cura, nemoj misliti da nešto nije u redu s tobom. Neke cure jednostavno nisu tipične i neće ih osvojiti ovakve geste, nego nešto skroz deseto. I zato ćeš trebati čekati malo duže da naiđe neki dečko koji će biti kreativniji i koji će se potruditi.

8.Imaš 'resting bitch face'
Tjeraš ljude od sebe, a da toga nisi niti svjesna. Dečki ti se boje prići jer su 100% sigurni da ćeš ih otkantati. Iako možda ne bi. Ali nemaju hrabrosti to provjeriti. Možeš biti skroz draga i super cura, ali ako tvoj izraz lica izgleda opako, oni koji te ne poznaju će te takvom smatrati.

9.Daješ dojam da si cura za ozbiljnu vezu
Puno dečki u mladosti ipak nije za full ozbiljne veze i samo žele neke površne vezice jer nisu spremni za vezivanje. I zato kada im neka cura djeluje ozbiljnije ili zrelije, neće niti pokušavati ništa s njom. Što isto nije ništa loše jer barem znaš da će te zaobići svi ženskaroši.

nisi u vezi solo slobodna veza dečko ljubav

Još vijesti