Dečko

Nemamo bolji opis za ovakve dečke od 'ljigavci'. Jer definitivno ih ta riječ najbolje opisuje. Ne znamo misle li da su izuzetno kul i neodoljivi zbog ovakvih svojih ponašanja, ali niti jedna cura neće biti osvojena takvim ponašanjima. Ili barem ne bi trebala biti.

Najbolje je kada dečki pokažu sva svoja lica odmah na prvom spoju. Tako si uštediš vrijeme i slomljeno srce ako je toksičan ili problematičan. Ili u ovom slučaju ljigavac. Nećemo niti pokušavati uljepšati naziv za njih, jer realno, nisu to ni zaslužili. Ponašaju se bezobrazno prema curama i nemaju poštovanja. Ovakve je dečke najbolje izbjegavati u širokom luku.

1.Serijski pipkatelj već na prvom spoju
Tek ste sjeli za stol ili u kino, a njegove su ruke već tebi na nozi, na leđima… Nemoj ovo zamijeniti za slatko ponašanje, jer nikako nije u redu nekoga bez pitanja tako pipkati, koga si tek upoznao. Čak i da se znate od prije, to vam je prvi spoj i ipak bi bilo okej da drži svoje ruke tamo gdje im je mjesto.

2.Onaj koji svaki razgovor preokrene na seks
Kao da je to jedino o čemu želi pričati i što ga zanima. Svaki se razgovor s njim u rekordnom roku okrene na priču o seksu. To je nešto što ti jasno treba dati do znanja što je jedina stvar koju takav tip želi.

Tipovi dečki Tipovi dečki koje ćeš sresti dok tražiš onog pravog – ovih 7 će te istraumatizirati

3.Onaj koji ti šalje gole slike, a još se niste ni upoznali
Kojeg god dijela tijela, ne želimo to vidjeti! Još nismo čuli da je ijedna cura rekla da joj je laskalo kada ju je u inboxu s nekim s kim se tek počela viđati dočekala neka ovakva fotka.

4.Nagovaratelj da idete do kraja što prije
Glavni mu je cilj odvući te kod sebe doma. Trudit će se svim snagama da taj plan realizira. Na početku dejta će biti super i šarmantan, a onda odjednom kada krene s nagovorima, neće stati. Ako jednom kažeš 'ne', a on nastavlja, to je itekako znak upozorenja da se trebaš ustati i otići doma.

5.Onaj koji se javlja samo u večernjim satima s nemoralnim ponudama
Nema ga cijeli dan, i onda eto, navečer u kasne sate, redovito se javlja kao budilica ujutro, samo što je njegovo vrijeme u kasne večernje sate. I uvijek, ali baš uvijek, u kompletu s javljanjem dolazi i neka nemoralna ponuda. I koliko ga god puta odbila, on i dalje pokušava. Blok!

6.Previše intiman u javnosti
U redu je poljubiti se u javnosti ili zagrliti, ali postoje granice. Ipak ste u javnosti. Ali neki dečki to kao da ne shvaćaju. Čak i kada im kažeš da se smiri, kao da si rekla zidu, on ne prestaje. Ako dolazi do toga da ti je neugodno zbog drugih ljudi oko vas, a on ne doživljava tvoje riječi, nitko ti neće zamjeriti ako ustaneš i odeš.

Slika nije pronađena Tipovi dečki koji se na prvu čine odlični – ali nisu nikako materijal za vezu

7.Onaj koji ti cijelo vrijeme bulji u grudi
Nešto te pita, ti mu odgovaraš i pričaš, a njegove se oči ne podižu s tvojih grudi. Ako i pokuša odglumiti da nije tu buljio, jasno je k'o dan i tebi i njemu da nisi glupa i da si ga skužila. Jako ružno ponašanje, i ne, nije laskavo. Dečki koji su normalni ovo neće raditi, ili barem ne toliko očito.

tipovi dečki loši dečki ljigavi dečki nisu za vezu

Još vijesti